Forrás: Getty

Ilyen sikkes megoldások fogják uralni 2024 fürdőszoba csempe trendjeit – Neked melyik a kedvenced?

Mit lehet tudni a 2024-es csempe trendekről?

Jövőre egyértelműen a kicsi méretű csempék lesznek a befutók, ráadásul nem a megszokott elrendezésben, hanem függőlegesen forgatva a falon. Bár 2024-ben a letisztult megoldások lesznek a nyerők, ez közel sem azt jelenti, hogy unalmas trendekre kellene számítanunk. Sőt, színek és minták terén is bőven lesz miből válogatni.

  • Zöld, függőleges és kicsi

Mint említettük, a kicsi, függőlegesen elrendezett csempék lesznek a népszerűségi lista élén 2024-ben. Az unalmas végeredménytől sem kell tartanod, hiszen a sötétzöld nem csak a közönség kedvence, de a profik favoritja is. Találkozhatsz olyan verzióval, ahol a zöld csempe csak a zuhanyzó körül van a falra rakva, de az egész fürdőszoba borítására is lehet használni.

  • Magas fényű hófehér

A hófehér fürdőszoba már a múlté, ám színes bútorok mellé továbbra is jó választás a hófehér csempe hófehér fugával. Az új csavar, hogy jövőre inkább magasfényű darabok illenek majd hozzá, így közel sem lesz egyhangú a monokróm csempe.

  • Üde színfoltok

Szintén a hófehér fürdőszobák ellenforradalmának része, hogy 2024-ben „üde színfoltok” kerülnek a fürdő falára. Az alapszín a fehér, viszont itt-ott különböző színű pasztell árnyalatok törik meg az egyhangúságot. Ezt a megoldást akár meglévő fehér csempéken csempefestékkel is megvalósíthatod.

  • Extrém minták

2024-ben az extrém mintákat tárt karokkal fogadjuk majd, és bizony az olyan darabokat sem vetjük majd meg, melyek az állatvilágból inspirálódtak. Ez a sötétkék pikkelyes csempe például elegáns megoldás lehet a hozzá passzoló berendezésekkel.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.