Forrás: Europress

Egy modern kis lakás 3 titka

Fő a harmónia

Minden fronton törekedjünk az egységességre. Kerüljük a kirívó, sok mintás tárgyakat. A nagy festmények használata is kerülendő, hacsak nem egy családi ereklyéről van szó. A legjobb választás, ha a fal és a bútorok színárnyalata tökéletes harmóniában áll egymással. Minél nagyobb az egység, annál modernebb az összhatás is.

Hagyd egyben a teret

Mondhatnánk azt is, hogy „csak semmi térelválasztás”. A kis helyet még tovább tagolni meglehetősen nagy baklövés. Egyébként is: a modern otthonokban fontos, hogy a lehető legtöbb egybefüggő teret alakítsuk ki.

Legyen világos

Kerüljük a sötét színeket. A kis lakásokban hatalmas hiba, ha sötét színeket alkalmazunk a falon vagy a bútorokon, hiszen azok elnyelik a fényt. Persze nem azt mondjuk, hogy minden legyen hófehér, azt tanácsoljuk, hogy a kisebb kiegészítőknél döntsünk a színes darabok mellett. Persze ügyeljünk a harmóniára! Legyenek motívumok, melyek visszaköszönnek a különböző helyiségekben – például egy szín, egy forma vagy egy tárgy.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.