Forrás: Getty

Húsvéti koszorúk az ajtóra és az ünnepi asztalra

Inspirációra fel!

A képen látható koszorú egyszerűen gyönyörű! A tavaszi virágokon kívül tojások és még tollak is találhatók rajta, így minden bizonnyal minden szempárt magára vonz. Ha szereted a növényeket és a színeket, akkor ez a koszorú ideális számodra.

Ezt a koszorút szintén rengeteg növény és tojás díszíti, viszont sokkal visszafogottabb színekben, így azok számára is jó választás, akik jobban szeretik a visszafogottabb árnyalatokat, de nem akarnak lemondani egy feltűnő darabról.

A barka szintén gyakori eleme a húsvétnak, ebben az esetben pedig a koszorú fő alkotóeleme. A kifelé álló ágak nagyon különleges formát adnak a koszorúnak, amit a tojások még szebbé varázsolnak.

A giccsesebb díszeket kedvelők számára ez a koszorú tökéletes választás, hiszen nemcsak színes és aranyos, de még nyuszifej formája is van. Kell ennél több? A rózsaszín szalag pedig felteszi az i-re a pontot.

Természetesen nem kötelező a virágok használata, hiszen azok nélkül is szép egy koszorú. Erre az alábbi darab a legjobb bizonyíték. Ebben az esetben csak tojások és némi toll díszítik a fehér, letisztult koszorúalapot.

A skandináv stílusban berendezett otthonokba remekül illik az alábbi képen látható koszorú, ami egy rendkívül letisztult darab. A fa nyuszi pedig némi kedvességet kölcsönöz ennek a modern dekorációnak, ami bármelyik ajtón remekül mutatna.

A koszorú természetesen készülhet tojásokból is, akár színesekből, akár egyszínűekből, így bármilyen stílusú otthonba megtalálod a tökéletes darabot. Míg az első képen látható dekor a színeket kedvelőknek javasoljuk, addig a második verzió inkább a modern stílust preferálókhoz illik.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.