Forrás: Getty

Hétköznapi megoldások, melyek megidézik Barbie világát az otthonodban

Rózsaszín kavalkád

A Barbie film őrületét semmi sem fogja überelni, de a rózsaszín mintás terítő és a rózsaszín falak elég közel visznek hozzá. Ne félj furcsa mintákat használni, hiszen a tökéletes Barbie világban minden jól mutat. És persze a virágokról se feledkezz meg! Bátran engedd szabadjára a képzeletedet!

Pasztell színekkel az unalom ellen

A Barbie világban nincs helye az unalmas lakberendezési megoldásoknak. A pasztell színek szuperereje, hogy képesek bármilyen teret vidámmá varázsolni, mindezt visszafogott módon. A színek tekintetében pedig válaszd a klasszikusokat: jöhet a lila, a rózsaszín, a citromsárga vagy a türkíz.

A fürdőszoba sem maradhat ki

Barbie lázban bárki és bármi éghet – ez vonatkozik a fürdőszobára is. Egy hóbortos megjelenésű tapéta csodákat művelhet a legunalmasabb fürdővel is, pláne, ha egyedi kiegészítőkkel párosítod.

Barbie & Ken

Bár a világ már rég túlvan azon, hogy a rózsaszín a lányok, a kék pedig a fiúk színe, Barbieék még mindig itt tartanak. A két árnyalat tökéletesen passzol egymáshoz, ezért neked is megéri kísérletezni velük, ha szeretnéd egy kicsit ellnesúlozni hozni a sok rózsaszínt.

Barbie visszafogott verzióban

Nem kell ezt a bolygót elhagynod ahhoz, hogy Barbie hangulatú legyen az otthonod. Egy elegáns, sötét pasztell rózsaszín is képes megidézni Margot Robbie világát anélkül, hogy túlzásba kellene esned.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.