Forrás: Getty

Halloween dekorációs ötletek: készíts egyszerű, ám nagyszerű dekorokat

Barkácsolj rémisztő, egyben jópofa díszeket: halloween dekorációs ötletek.

Halloween dekorációs ötletek

Cseréld le a tököt mandarinra

Ez az ötlet tényleg pillanatok alatt elkészül, ráadásul el is fogyaszthatod az ünnep után, így nem termelsz vele szemetet. Vegyél pár mandarint, és mindegyikre rajzolj egy kedves vagy egy félelmetes arcot. Az elkészült gyümölcsökkel díszítsd a komódot, a dohányzóasztalt vagy a polcokat.

Ijesztgetés véres gyertyákkal

A gyertyák fénye mindig különleges hangulatot teremt. Halloween éjjelén azonban nem az a cél, hogy meghitté, sokkal inkább rémisztővé szeretnénk tenni velük a teret. Ehhez jönnek jól a véres gyertyák, amiket az alábbiak szerint készíthetsz el:

Kellékek:

  • Fehér gyertya
  • Piros gyertya
  • Gyufa vagy öngyújtó

Elkészítés

  1. Tegyél egy fehér gyertyát egy olyan alátétre, amit nem sajnálsz.
  2. Ezután gyújtsd meg a piros gyertyát, és várj, amíg meg nem olvad a viasz.
  3. A folyékony viaszt óvatosan csöpögtesd rá a fehér gyertyára úgy, hogy az végigfolyjon az oldalán.
  4. Ezt addig ismételd meg, amíg elégedett nem leszel a végeredménnyel.

A végén úgy fog kinézni az egykor fehér gyertya, mintha véres lenne.

Készíts minitököket

Ez szintén egy rendkívül egyszerűen elkészíthető dekoráció. Mindössze mandarinra és zellerszárra lesz szükséged hozzá. Előbbit hámozd meg, utóbbit pedig vágd apró darabokra, majd ezeket szúrd bele a mandarin közepébe, és már el is készültek a minitökök, melyek nemcsak mutatósak, de még finomak is.

Plusz tipp: Ha tetszenek a képen látható, banánból készült szellemek, akkor azokat is könnyedén el tudod készíteni, némi csokikrémmel és egész kávészemekkel.

Igyál denevéres dobozokból

Ha idén bulit szervezel halloween estéjén, akkor ez az ötlet neked szól. Ha dobozos üdítőket is felszolgálsz a barátaidnak, akkor azok dobozát előzetesen fesd be feketére, papírból vágj ki denevérszárnyakat, majd ezeket ragaszd fel a dobozokra.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.