Forrás: Getty

Fürdőszobai színpárok – Ezek a duók mutatnak igazán jól

A fürdőszoba színeinek kiválasztásakor nem kell túlzásba esni, elég 1-2 árnyalat mellett letenni a voksunkat. A profik vagy a teljesen semleges fürdőszobai tónusokat vagy az erősen eltérő kombinációkat kedvelik. Rengeteg gyönyörű megoldás van. Ezek a legtrendibb fürdőszobai színpárok napjainkban:

Minimalista fürdőszobai színpárok

1. Fehér – babakék

A kék és a fehér tipikus fürdőszobai színpár, a víz színei tökéletesen passzolnak ebbe a helyiségbe. Örök klasszikus duó. Ha időtálló, visszafogott dizájnt szeretnél, ne keresgélj tovább.

2. Fehér – szürke

Modern farmház stílusú az otthonod? Esetleg a minimalizmus rajongója vagy? Egyértelmű, hogy a fehér-szürke kombó lesz nálad a befutó. A falakat, bútorokat és kiegészítőket is öltöztethetjük ebbe a színpárba.

3. Fehér – levendula

Minimalista, mégis színes fürdőszobát szeretnél? A halvány levendula nem megszokott árnyalat a fürdőszobában, de miért ne működhetne itt is? A levendula és fehér kombinációja a tisztaságot jelképezi, és a nyugalmat árasztó fürdőszobai színpárok közé tartozik.

4. Krémsárga – bézs

Ha az egész otthonod meleg tónusú vagy mediterrán hangulatú, akkor felesleges a fürdőszobában a fehér vagy kék színt erőltetni. Nem csak hideg tónusú árnyalatok közül találhatunk visszafogott megoldást, hiszen a krémsárga és bézs duója is semleges, mégis otthonos.

Élénk fürdőszobai színpárok

1. Kék – fekete

A klasszikus kék fürdőszobát fekete kiegészítőkkel is megálmodhatjuk, így sokkal sikkesebb lesz a végeredmény, mint a fehérrel. Kivitelezni is könnyű, hiszen a kék burkolat mellé bőven elég, ha a mosdókagylót, tusolót és más apró részleteket választjuk feketében.

2. Bézs – barna

A barna gyönyörű, mindig divatos szín. Nem csak fa bútorokkal és elemekkel idézhetjük meg ezt a tónust a fürdőben, csodaszép barna csempék és burkolatok közül is válogathatunk. A világosabb hatás érdekében több bézst, a sejtelmes hangulat eléréséért pedig barnából használjunk többet a dekoráláskor.

3. Zöld – barna

A zöld és a barna is a természet színe, ezért tökéletesen kiegészítik egymást. Kivitelezni is egyszerű, hiszen a fa alapból barna, tehát csak a zöld színt kell becsempészni a szobába. Néhány növény segítségével még közelebb hozhatjuk a természetet, és olyan dizájnt alakíthatunk ki, ami hosszú éveken át trendi marad.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.