Forrás: Getty

Faág dekoráció falra – Így hozhatod közelebb a természetet

Faág dekoráció falra – egyszerűen csodás hatást érhetsz el ezzel a kreatív megoldással, ami természetességével varázsolja el a lakásodat.

Miért jó a faág dekoráció falra?

Képzeld el, ahogy egy gyönyörűen megmunkált faág átadja otthonodnak az erdő hangulatát, és egyedi stílust kölcsönöz a falaidnak. A legjobb benne, hogy könnyen elkészíthető, az alapanyag pedig könnyen beszerezhető hozzá.

Szerezd be az alapját

Először is keress egy szép ágat az erdőben, a parkban vagy a folyóparton. Ügyelj arra, hogy az ág száraz és tiszta legyen, hogy elkerüld, hogy idővel penészedni vagy rothadni kezdjen.

Előkészítés

A következő lépés az ág előkészítése. Száraz fával könnyedén dolgozhatsz, egyszerűen csak töröld át, hogy eltávolítsd róla a port és a szennyeződéseket. Ha szükséges, vágd le az ágon lévő felesleges részeket, hogy megfelelő méretű legyen.

Felfüggesztés kialakítása

Amikor az ág készen áll, vegyél elő egy vastag zsinórt, és tekerd körbe vele az ág két végét. Ez fogja biztosítani, hogy rögzíteni tudd majd az elkészült dekorációt a falra.

Helyválasztás

Most jön a kreatív rész! Válaszd ki a legjobb helyet a falon, ahol jól mutat majd a faág. Használj mérőszalagot vagy szintezőt, hogy meggyőződj róla, hogy egyenesen fog állni. Rögzítheted szögekkel vagy falra ragasztható akasztókkal is.

Dobd fel mindenféle dekorral

Mehet is a faág dekoráció a falra. Amikor a faágat rögzítetted, jöhetnek rá a kiegészítők – például moha, száraz levelek vagy akár apró díszek. Ezek még inkább feldobják majd a faágat, és még természetközelibbé teszik az otthonodat.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.