Forrás: Getty

Ezért imádjuk Rebel Wilson konyhájának színpárosítását

Nem könnyű olyan palettát választani, ami egyszerre időtlen, merész és esztétikus, ám a fekete-fehér színkombinációval sikerülhet. Hiába tűnik kézenfekvő megoldásnak, mégis igazán egyedi végeredmény érhető el vele – olyan, hogy a lakberendezők és a lakberendezés iránt érdeklődők is felkapják rá a fejüket.

Rebel Wilson az Instagramon mutatta meg a meseszép fekete-fehér konyháját, ahol matt feketére festett konyhaszekrény dominál fehér pulttal. Egyszerű, mégis lazán sikkes párosítás ez, amibe az ember újra és újra beleszerethet:

Ha fekete-fehérben gondolkodsz, érdemes engedni, hogy a kettő közül az egyik szín domináljon ahelyett, hogy fele-fele arányra törekednél. Tökéletes példa erre a fekete konyhabútor fehér munkalappal, de akár ennek a fordítja is könnyed eleganciát sugározhat.

A virágokra is érdemes vetni egy pillantást, amelyek játékos természetességgel oldják a fekete konyhabútor komolyságát, és igazán otthonos hangulatot kölcsönöznek a térnek.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.