Forrás: Getty

Ezek a trendek hódítanak most a mosókonyhában

Természetes anyagok és világos színek

A természetes anyagok és világos színek használata friss és tiszta hatást kelt a mosókonyhában. A fa elemek és a fehér falak kombinációja modern, minimalista megjelenést biztosít, és növeli a tisztaság érzetet, ami, lássuk be, igencsak fontos a mosókonyhában. A növényekkel kiegészített dekoráció pedig természetes hangulatot áraszt, ami különösen jól érvényesül itt.

Beépített tárolók és szekrények

A beépített tárolók és szekrények maximálisan kihasználják a rendelkezésre álló helyet. A praktikus elrendezés és a rejtett tárolóhelyek segítenek rendet tartani, miközben letisztult és elegáns megjelenést biztosítanak, ráadásul egy kis kreativitással roppant okosan lehet berendezni őket. Szuper választás lehet számodra, ha a hétköznapjaid a rohanásról szólnak.

Vintage stílusú mosókonyha

A vintage stílusú mosókonyha visszahozza a régi idők báját: a zöld szekrények, a csempézett fal és a fonott kosarak nosztalgikus hangulatot árasztanak. Ez a stílus különösen jól mutat azokban az otthonokban, ahol a többi szoba is otthonos, meleg, néhol vintage megjelenésben pompázik.

Modern és ipari stílus

A modern és ipari stílus ötvözése egyedi és letisztult megjelenést kölcsönöz a mosókonyhának. A fém polcok, fekete keretek és fehér falak kontrasztja modern, ipari hangulatot teremt. A nyitott polcok praktikus tárolási megoldást kínálnak, miközben megőrzik a letisztult design elemeit. Kétségkívül jobban szem előtt lesz, ha káosz alakulna ki a polcon, ezért inkább akkor ajánljuk ezt a megoldást, ha csak pár dolgot tárolsz majd itt.

Természetes fa és egyszerű design

A természetes fa elemekkel és egyszerű dizájnnal készült mosókonyha barátságos és hívogató hangulatot áraszt. A nyitott polcok és fa munkalapok praktikusak és stílusosak is, ráadásul a tisztántartásuk sem bonyolult.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.