Forrás: Getty

Ezek a legnépszerűbb fürdőszobaszínek 2024-ben

Földszínek

A megnyugtató, mégis szemet gyönyörködtető földszínek soha nem mennek ki a divatból, ám olykor előfordul, hogy egyenesen trendinek számítanak. Gyakorlatilag a lakás egyik pontján sem nyúlhatsz mellé velük. A fürdőben azért számítanak igazi jolly jokernek, mert szűk térben is éppolyan jól mutatnak, mint óriásiban, ráadásul az időtállóságuknak köszönhetően biztos, hogy nem fogod megbánni a döntésedet utána.

Lágy zöldek

Ha szeretnéd, hogy a fürdőszobád ugyanúgy teret biztosítson az ellazuláshoz, mint a pörgős reggeli készülődéshez, akkor a lágy zöld árnyalatokat pont neked találták ki! Semleges színekkel párosítva biztos, hogy egyszerre lesz megnyugtató és üde az összhatás. Persze, nem kell, hogy minden zöld legyen: már néhány zöld elemmel vagy kiegészítővel is természetközeli hatást érhetsz el.

Ezek a legnépszerűbb fürdőszobaszínek 2024-ben
Forrás: Getty

Drámai kék és fekete

A sötét színek reneszánszukat élik a lakberendezésben. A fürdőszobának különösen jól állhat a sötétkék és a fekete, hiszen elképesztően esztétikus és sikkes lehet az erős kontraszt a fehér szaniterekkel. A vintage kiegészítők remekül passzolnak ehhez a stílushoz, mint ahogy a formabontó mosdók, zuhanykabinok és fürdőkádak is.

Merész vörös

Felkészültél az egyik legújabb és legvadabb fürdőszobatrendre? Ez bizony a vörös, ami akár az egész falra is jöhet! Persze, nem muszáj máris ennyire merésznek lenned. Már néhány piros kiegészítővel is feldobhatod a teret. A piros – hangsúlyos színként – még egy korábban csupa fehér fürdőszobát is képes látványosan feldobni.

Ezek a legnépszerűbb fürdőszobaszínek 2024-ben
Forrás: Getty

Monokróm megoldások

Most a fekete-fehér az az „örök sláger”, ami korábban a fehér volt. Csak rajtad áll, hogy milyen arányban szeretnéd vegyíteni a két színt, illetve a szürke árnyalatait. Az egészen sötéttől kezdve az egészen világosig bármilyen megoldás játszik. Egy gyönyörű sötétszürke gránitpult például azokat is gyakran meggyőz, akik a világos színek szerelmesei.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.