Forrás: Getty

Ezek a legmenőbb fürdőszobatrendek napjainkban

1. Színes szaniterek

A klasszikus fehér fürdőkád, zuhanytálca, mosdó és vécé soha nem megy ki a divatból… Vagy mégis? Most minden eddiginél nagyobb népszerűségnek örvendnek a merész színekben pompázó szaniterek, amik a fürdőszoba hangsúlyos elemei lehetnek, így hozzájuk igazíthatod az egész színpalettát, beleértve a falakat, a burkolatokat és a tárolóegységeket. Ez óriási terhet vehet le a válladról, hiszen eleve adottak a kiindulópontok, tehát kevesebbet kell agyalnod.

2. Tálca nélküli zuhanyzó

Továbbra is hódítanak a térben minél kevésbé elkülönített zuhanyzók, aminek a határait első látásra csupán a burkolat színének vagy mintájának változása mutatja. Praktikus megoldást jelentenek olyan apró fürdőszobákban, ahol egy zuhanytálca túl sok helyet foglalna, ugyanakkor remekül mutatnak olyan tágas térben is, ahol fürdőkád is helyet kap mellettük.

Ezek a legmenőbb fürdőszobatrendek napjainkban
Forrás: Getty

3. Vízálló falburkolat csempe helyett

A csempe kézenfekvő megoldásnak tűnhet a fürdőszoba falára, de a legújabb trendek inkább a vízhatlan anyagú falburkolatokat helyezik előtérbe – amik akár fahatásúak is lehetnek, tehát tulajdonképpen lambéria is helyet kaphat a fürdőben. A vízálló falburkolat előnyei közé tartozik, hogy számos változatot könnyebb tisztán tartani, mint a csempét, ráadásul viszonylag olcsó formában is luxus hatást tudnak kelteni.

4. Elő a márvánnyal!

A márvány – a márványhatású anyagokkal együtt – reneszánszát éli. Falra, padlóra, fürdőkád köré vagy mosdópultnak is tökéletes. Persze, nem kell az egész fürdőszobát márványba öltöztetni a szemet gyönyörködtető hatás érdekében: elég egy-két ilyen elemet csempészned a térbe. Természetes anyagokkal kombinálva a túlzottan hűvös összképet is elkerülheted.

5. Élénk színek

Idén végre eljött az ideje, hogy olyan színekhez nyúlj, amilyenekben eddig csak gyönyörködni mertél! Bár semleges árnyalatokból is mesés fürdőszobát lehet alkotni, most jöhet bármelyik mélyebb, sötétebb, pigmentáltabb vagy akár egyenesen rikító szín, amit szívesen látsz az otthonodban – a padlizsánlilától kezdve a smaragdzöldön át egészen a narancssárgáig!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.