Forrás: Getty

Demi Moore ennek a feltörekvő és játékos padlótrendnek hódol

Demi Moore natúr színpalettát választott a nappalijába, ami esztétikus és megnyugtató hatást kelt – viszont könnyen egyhangúvá válhat, ha nem dobja fel egy kis „fűszer”. Érdekes, hogy egy adott színpalettán belül maradva is változatosságot jelent például az anyagbéli eltérés, akár egy színben passzoló, puha szőnyeg is a kemény padlón.

A tökéletes szőnyeg tulajdonképpen ugyanúgy az enteriőr alapját képezi, mint a padlóburkolat. A színésznő egy díszes szürke-fehér darabot választott, ami pompásan illik a fehér falakhoz és a szürke ülőgarnitúrához, ami mind a natúr színpaletta iskolapéldája:

Érdekesség, hogy nemcsak Deminek jött meg a kedve a szőnyegekhez: az egyes keresőkifejezések népszerűségét mutató Google Trendek szerint 2024-ben eddig kétszer annyian kerestek rájuk, mint 2023-ban.

Ne feledd tehát, hogy a szőnyegek – a színüknek, a mintájuknak és az anyaguknak köszönhetően – bármilyen stílusú enteriőrt képesek feldobni és változatosabbá tenni!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.