Forrás: Getty

Bézs fürdőszoba ötletek – Csempéssz egy kis fényűzést a mindennapokba

Szuper bézs fürdőszoba ötletek.

A bézs szín tulajdonságai

A bézs a nyugodtság és a luxus megtestesítője. Ha ezt használod, akkor viszonylag könnyen ki tudsz alakítani egy olyan fürdőszobát, ahol könnyen el tudsz lazulni, ráadásul a végeredmény nagyon divatos lesz. A bézs kellően semleges szín ahhoz, hogy szinte bármi más árnyalattal jól lehessen kombinálni.

Bézs fürdőszoba ötletek – Csempéssz egy kis fényűzést a mindennapokba
Forrás: Getty

Mivel kombinálható a bézs szín a fürdőszobában?

Mivel semleges és természetes, a bézs jól illik a zöld növényekhez. Egy igazán modern fürdőszobában ezek úgyis kötelező darabok, egyetlen kikötéssel: olyan fajtákat kell ide választani, amik különösen szeretik a párát és a meleget. A bézs szín akár az arannyal is jól keverhető, így például a kilincsek és fogantyúk, valamint a csaptelepek is lehetnek aranyszínűek.

Bézs fürdőszoba ötletek – Csempéssz egy kis fényűzést a mindennapokba
Forrás: Getty

Kiegészítők bézs fürdőszobához

Ahhoz, hogy teljesen egységes legyen a hangulat, be kell szerezned pár kiegészítőt. A szappanhoz vegyél egy elegáns, újratölthető adagolót, ami illik a helyiség stílusához. Fogkefékből jöhetnek a bambuszból készült darabok, amik ráadásul kímélik a környezetet is. A törölközők esetében pedig legfeljebb két szín mellett tedd le a voksod.

Modern bézs fürdőszoba ötletek

A modern stílusban is van helye a bézs színnek. Ha igazán modern fürdőszobát tervezel, és minimalista stílusban képzeled el, akkor jó, ha tudod, hogy egy fal kiemelésével kicsit még fel tudod azt dobni. Bármelyik falat kiválaszthatod a fürdőben, amit aztán lefesthetsz bézsre, vagy akár burkolhatod is ilyen árnyalatú csempével. A sok fehér között jól fog mutatni valami, ami kicsit más, mégsem hivalkodó árnyalat.

Bézs fürdőszoba ötletek – Csempéssz egy kis fényűzést a mindennapokba
Forrás: Getty

Klasszikus luxus bézs színnel

Ha bézs fürdőszoba ötletek járnak a fejedben, akkor biztosan ez az első, ami beugrik. Igazán és előkelő helyiséget tudsz kialakítani a bézs szín segítségével, ami akár egy kastélynak a fürdőszobája is lehetne. Ehhez legyen a falak túlnyomó többsége bézs színűre festve (hiszen a csempe nem sugároz annyi eleganciát). A csaptelepekből, kilincsekből válassz aranyat vagy bronzot, ezek jól kiegészítik a barnás színvilágot. Egy barokk stílusú tükör szintén elengedhetetlen. A legjobb, ha ebből is olyat választasz, ami arany kerettel rendelkezik.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.