Forrás: Getty

Barbiecore – Tudj meg többet a legújabb lakberendezési trendről

Giccsparádé?

Az ikonikus Barbie baba ismét az érdeklődés középpontjába került, miután kiderült, hogy egy Barbie filmet forgatnak Hollywoodban, méghozzá két világsztár, Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével. A forgatásról megjelent képek után minden divatőrült a pink szín megszállottja lett. Hamarosan pedig már nem csak a ruhatárunkban, a sminktermékeink és a körömlakkjaink között lesz megtalálható ez a szín, hanem az otthonunkban is. Egy üde pinkkel ugyanis még a legesősebb napokon is mosolyogni fogunk!

Ez az új trend pedig a Barbiecore elnevezést kapta. Az elnevezés azonban csalóka, hiszen nem kell giccspalotává átalakítanunk az otthonunkat, ennél sokkal visszafogottabban is beköltöztethető ez a trend.

Így legyen Barbiecore stílusú a lakásod

Először el kell döntened, hogy milyen módon szeretnéd alkalmazni ezt a trendet: pink bútorokat akarsz elhelyezni, esetleg csak dekorációkban vagy textilekben gondolkozol? Első körben a textilek lecserélését javasoljuk, azaz jöhetnek az új takarók, párnák, ágyneműhuzatok, törölközők vagy szőnyegek. Ezáltal kihangsúlyozhatod a lakásod bizonyos pontjait. Szintén jó taktika, ha csak egy szobát alakítasz át Barbiecore stílusban – például a fürdőszobát. Ebben az esetben szerezz be Barbiecore stílusú törölközőket, szappanadagolót és gyertyákat.

Egy a lényeg: ne boruljon fel az egyensúly! A pink elemeket ellensúlyozd klasszikus, időtálló darabokkal, így biztos lehetsz abban, hogy nem lesz giccses a végeredmény.

Íme, néhány inspiráció:

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.