Forrás: Getty

Az ősz 5 legnagyobb dekorációs trendje

Minden szezonnak megvannak a saját trendjei. Ez nem csak a divatiparra igaz, de a lakberendezésre is. Lássuk, hogy idén ősszel milyen dekorációkat érdemes beszerezned.

#1 – Természetes anyagok

2022-ben egyre nagyobb hangsúlyt kap a fenntarthatóság, a környezetvédelem és a természet szeretete, így nem meglepő, hogy az anyagokat tekintve is a természetes textilek a legkedveltebbek. Ilyen például a rattan és a bambusz. Az ilyen és ezekhez hasonló anyagokból készült tárgyak rendkívül divatosak, és minden szobát barátságosabbá varázsolnak. Választhatsz rattan képkeretet, kis asztalokat, de a bambuszból készült lámpaernyők is remek választásnak bizonyulnak.

#2 – Szárított növények

Ez a trend már az utóbbi években is jelen volt, hiszen ezzel is a természetet varázsoljuk az otthonunkba. Ősszel mindössze a növények színére érdemes figyelned, ugyanis ebben az évszakban főleg a narancssárga, a lila és kék lesz rendkívül trendi. Ilyen csokrokkal minden bizonnyal színt viszel a lakásba.

#3 – Kényelmes kiegészítők

Ősszel egyre több időt töltünk a négy fal között, így a kényelem egyre inkább előtérbe kerül. Épp ezért az olyan dekorációk és kiegészítők kerülnek a figyelem középpontjába, mint az illatgyertyák, a puha párnák és a meleg gyapjútakarók. Ezek mind növelik a komfortérzetet.

#4 – Terrakotta

Ez a szín jelenleg mindenhol jelen van. Ha nagyon tetszik, akkor légy bátor, és fess le egy falat ezzel az árnyalattal, de az is teljesen elegendő, ha csak pár dekoráció és kiegészítő pompázik terrakottában. Ez az árnyalat szintén sokkal barátságosabbá varázsolja az otthonodat.

#5 – Barna

A szezon egyik másik trendszíne a barna. Ez nem túl meglepő, hiszen a földszínek remekül illenek az őszhöz. Szerezz be barna poharakat vagy ágyneműt, esetleg más textileket. Egy biztos: a barna és a természetes anyagok hatására olyan kényelmes hatása lesz az otthonodnak, hogy tavaszig biztosan nem akarsz majd kimenni a szabadba!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.