Forrás: Getty

Az Instagram aktuális kedvenc lakberendezési stílusa: a latte dekoráció

A latte lakberendezési stílus legfőbb jellemzői

Színpaletta: A latte lakberendezés fő színei a fehér, bézs és a barna különböző árnyalatai. Ezek a meleg színek meghitt és kellemes atmoszférát teremtenek.

Természetes anyagok: A latte stílus kedveli a természetes anyagokat, például a fát, a pamutot és a fonott anyagokat.

Egyszerűség: A latte stílusra jellemző a letisztultság. Minimalista bútorok és egyszerű formák segítenek megőrizni a tér tisztaságát és rendezettségét.

Puhaság és kényelem: A latte stílusú berendezés kényelmes és puha megjelenést kölcsönöz az élettérnek. Puha párnák, plédek és szőnyegek segítenek meleg és barátságos hangulatot teremteni.

Tippek a latte stílus megvalósításához otthonodban

Színek: Használj fehér és bézs alapszíneket a falakon és a bútorokon, majd hangsúlyozd a teret különböző árnyalatú barna kiegészítőkkel, például díszpárnákkal, plédekkel és dekorációs tárgyakkal.

Megvilágítás: Használj meleg fényű lámpákat, hogy meghitt és kellemes hangulatot teremts. Ügyelj arra, hogy a megvilágítás ne legyen túl erős.

Minimalizmus: Kerüld a túlzott díszítést és a zsúfoltságot. Tartsd egyszerűen és letisztultan a tér berendezését, hogy az egyensúlyban legyen, és nyugodt érzetet keltsen.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.