Forrás: Getty

Art deco kiegészítők az otthonodba – Ezekkel a tippekkel igazán fel tudod dobni a lakásod

1. Válassz geometrikus mintákat

Az art deco stílus legjellegzetesebb elemei a geometrikus formák és minták. Válassz páratlanul szép vázákat vagy dobozokat, melyeken jól láthatóak ezek a vonalak. Ezek a kiegészítők azonnal feldobják otthonodat, és igazi luxus hangulatot kölcsönöznek neki.

2. Merj bátran fémes színeket használni

Az art deco stílusban a fémes színek, mint az arany, az ezüst és a bronz, alapvetők. Ezek fényt és gazdagságot visznek az otthonodba. Válassz egy elegáns arany lámpát vagy egy ezüstös tükröt, hogy fokozd a terem fényét és tágas érzetét. Ne kombinálj ezekből túl sokat, mert együtt már nem mutatnak valami jól.

Art deco kiegészítők az otthonodba – Ezekkel a tippekkel igazán fel tudod dobni a lakásod
Forrás: Getty

3. Ne felejtsd el a textúrákat

Az art deco stílusban az érzéki textúrák nagyon fontosak. Válassz bársony párnákat vagy selyem függönyöket, hogy melegséget és kifinomultságot csempéssz a térbe. Ezek a textúrák életre keltik az enteriőrt, és kellemes érzetet nyújtanak, így a lakásod nem csak kinézetre, tapintásra is art deco lesz.

4. Hangsúlyozd a luxust

Az art deco stílus mindig is a luxus és a gazdagság szimbóluma volt. Ne félj kicsit többet költeni olyan kiegészítőkre, melyek minőséget és eleganciát sugallanak. Az olyan art deco kiegészítők, mint egy igazi art deco tükör vagy szobor, otthonod középpontjává válhatnak, és garantáltan lenyűgözi majd a vendégeidet.

Art deco kiegészítők az otthonodba – Ezekkel a tippekkel igazán fel tudod dobni a lakásod
Forrás: Getty

5. Légy kreatív és egyedi

Végül, de nem utolsósorban: ne félj kreatívnak lenni és az egyediségedet vinni az otthonodba. Az art deco stílus rengeteg lehetőséget kínál arra, hogy kifejezd önmagad, és megmutasd egyedi stílusodat. Merj különleges darabokat választani, melyek kiemelik az egyéniségedet és egyedivé teszik az otthonodat.

Hol vannak jó helyen az art deco kiegészítők?

Összességében az art deco kiegészítők ideális választások azoknak, akik szeretnék otthonukat stílusosan berendezni és egy kis luxust csempészni az életükbe. Merj kreatív lenni, válassz minőségi darabokat, és élvezd az art deco stílus nyújtotta eleganciát és bájt.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.