Forrás: Getty

Arnold Schwarzenegger otthoni edzőterme szebb, mint gondolnád

Nem mindennapi edzésprogram kell ahhoz, hogy valaki olyan izmokkal büszkélkedhessen, mint Arnold Schwarzenegger. A hosszú évtizedek rutinja mellett bizonyára a szép környezet is segít a világhírű színésznek abban, hogy formában maradjon.

Az osztrák származású, jelenleg Kaliforniában élő híresség otthoni edzőterme sokak számára nyújthat lakberendezési inspirációt. A kondigépek és a súlyzók általában szürke, színtelen világa helyett ugyanis fa elemekkel tette otthonosabbá a légkört: a tetőgerendák, a faajtók és a fekete-fehér fotókat felvonultató képkeretek egytől egyig meleg, otthonos hangulatot teremtenek.

Az Instagramon közzétett videó ugyan alapvetően az edzésről szól, mégsem mehetünk el szó nélkül a lakberendezési bravúr mellett:

KATTINTS IDE ÉS NÉZD MEG!

A fa nem csupán esztétikai szempontból ideális, mivel hangelnyelő hatásának köszönhetően akusztikailag is kellemesebb élménnyé teszi az edzést úgy, hogy a ház többi lakóját sem zavarja. A Terminátor otthoni edzőterme tehát remek példával szolgál mindazoknak, akik szeretnének a megszokottól eltérő, melegebb és otthonosabb környezetben megőrizni a formájukat.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.