Forrás: Getty

A csempézett pultok visszatértek – és nem csak a konyhába

Miért jó ötlet a csempézett pult?

  • Alapvetően olcsóbb: Természetesen ez nem minden esetben igaz, ám alapvetően ár-érték arányban sokkal jobban ki lehet jönni, ha csempével borítod a konyhapultot.
  • Széles választék: A pult részt akár különböző méretű, színű és felületű csempékből is kirakhatod, így garantáltan egyedi lesz a végeredmény. Persze maradhatsz az egységes csempézésnél is, és még így is széles palettáról válogathatsz.
  • Mutatós és otthonos: Különlegessége miatt otthonosabbá teszi a teret, hiszen a Te személyiségedet tükrözi. Az egyedi megoldások száma szinte végtelen.

Inspiráció a csempézett konyhapult megtervezéséhez

  • Kockás csoda

Játékos, otthonos és időtálló – talán ez a három fő ok, amiért a csempézett pult mellett dönt az ember. Tökéletesen passzol modern farmház, bohém vagy minimalista stílusú otthonokba.

  • Egyszerű, fényes felület

 A magas fényű csempéknek is megvan a saját varázsuk. Például tágasabbá és világosabbá teszik a pici és sötét tereket, ezért nagyon jó választásnak bizonyulnak kicsi konyhákba.

  • Színkavalkád

Nem szereted az unalmas, egyhangú tereket? A színes és feltűnő mintás csempék garantáltan nem hagyják, hogy szürke legyen a konyha, és attól sem kell tartanod, hogy más főzőterében is hasonló dizájnnal találkozol.

  • Nem csak a konyhában, hanem a fürdőben is

Mint említettük, nem csak a konyhában, hanem a fürdőszobában is újra trendi a csempézett pult. A fürdőben a takarítása is egyszerűbb, ráadásul a csempe ellenállóbb a párával és a vízzel szemben.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.