Forrás: Getty

A Barbie őrület karácsonykor is velünk marad – Te bevállalnád?

Játékbolti hangulat

A klasszikus Barbie imádók számára még nem a film, jóval inkább gyerekkoruk kedvenc babája lesz majd idén az inspiráció. A rózsaszín Barbie világ tökéletes keretet ad az apró karácsonyi figuráknak, melyeknek köszönhetően szinte egy varázslatos játék világban érezhetjük magunkat.

Minden trend a bejárati ajtóknál kezdődik

Nem köteleződtél el eléggé egyik trend irányában sem, amíg annak megfelelően ki nem díszítetted a bejárati ajtót. A Barbie láznak köszönhetően a rózsaszín ajtón egyáltalán nem túlzás a rózsaszín masnis koszorú. Sőt, kifejezetten trendin mutat.

Barbie, de csak elvétve

A Barbie film még a minimalizmus híveit is elkápráztatta, ezért nem csoda, hogy idén még ők is behódolnak a rózsaszín uralmának. Ahhoz, hogy megidézd kedvenc szöszink világát, nem kell mindent rózsaszínbe öltöztetni, elég csak a csillogást és egy-két rózsaszín kiegészítőt biztosítani.

Amikor a trend és az időtálló elegancia találkozik

A Barbie világot nem csak olcsó apróságokkal lehet megidézni, a klasszikus elegancia világában is tökéletesen elfér némi rózsaszín. Ha időtálló, elegáns végeredményt szeretnél, akkor púderrózsaszínt keverj arannyal és fehérrel.

Téli csodavilág rózsaszínnel díszítve

Sokan szeretik a hófödte tájat megidézni otthonukban is. A fehér szuper alapot ad a finom, visszafogott rózsaszínnek, hogy egészen óvatosan, de bevezessen téged is Barbie világába.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.