Forrás: Getty

6 tapéta szín és minta, ami 2024-ben szuper trendi lesz

1. Zöld & absztrakt geometriai minták

A zöld mindig is a frissesség és a természetesség közkedvelt színe volt. Az elkövetkező időszakban azonban az absztrakt geometriai minták hódítanak majd, amelyek a modern és természetközeli elemeket ötvözik. Ezek a zöld árnyalatok nemcsak a természetet idézik meg, hanem egyedi és izgalmas megoldásokat is kínálnak a falakra.

2. Szürke & szabályos rombuszok

A szürke egy időtlen és elegáns szín, amely sosem megy ki a divatból. 2024-ben a szabályos rombuszok kerülnek előtérbe, amelyek játékosan variálják a szürke különféle árnyalatait. Ez a modern megközelítés egyaránt passzol egy letisztult irodába vagy egy kényelmes nappaliba.

3. Plafon tapéta & bármilyen szín és minta

És akkor nézzünk egy kicsit fel! Az új trendek szerint bármilyen színű és mintájú tapéta alkalmazható a plafonon, teremtve ezzel egyedülálló térérzetet. Engedd szabadjára a kreativitásod, és ne csak az oldalfalakra, hanem a plafonra élettered megálmodásakor.

4. Kék-fehér & letisztult dzsungel minta

A kék-fehér kombináció mindig is frissességet és tisztaságot sugározott. Az elkövetkező időszakban ezt a párosítást egy letisztult dzsungel mintával egészítik ki a lakberendezésben. Ezek a minták egy trópusi dzsungel zöldellő növényeit hozzák be a lakásba, feldobják és egyedi karaktert kölcsönöznek a térnek.

5. Fekete-fehér & művészet inspirálta absztrakt formák

A fekete-fehér kombináció sosem megy ki a divatból. A 2024-es évben azonban a művészet inspirálta absztrakt formák dominálnak majd. Ezek a formák nemcsak stílusosak, de egyfajta művészi kifejezésként is funkcionálnak a falakon. Ha ezt az utat választod, nem kell tovább azon aggódnod, hogy milyen műalkotásokkal egészítsd ki az otthonod.

6. Rózsaszín & virágcsokrot idéző modern minták

Bár korábban a rózsaszín kifejezetten nőies szín volt, napjainkban már bármilyen dizájnhoz előszeretettel használják a profik. Jövőre a rózsaszín tapéták modern mintákba öntik a virágokat, ezzel modern és romantikus légkört teremtve a szobákban.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.