Forrás: Getty

5 szuper alternatíva a falak felöltöztetésére

1. Madárcsicsergés Néhány kavics a legutóbbi nyaralásról, filctoll, ragasztó és egy göcsörtös ág a ház előtti fáról, és már alkothatsz is egy saját installációt a falra.

2. Kreatív tábla: Egy egyszerű parafa tábla nem csupán jól dekorálható, de rendkívül praktikus is a gyerekszobában. Fényképek, újságcikkek, apró ajándékok – bármi jól mutat rajta. És ami a legjobb, pillanatok alatt újratervezhető.

3. Villanyt fel! Nemcsak egyszerű dekoráció, egyben világítás is. Különböző alakzatokat formálhatunk ugyanis a falon egy égősorral, azaz a díszítés és a praktikum mellett a játék is szerepet kap.

4. Darvak a falon Aki szeret origamizni, az imádni fogja ezt az ötletet: hajtogass madarakat, és ragaszd őket tetszőleges alakzatban a falra. A papír színével és mintázatával tetszés szerint játszhatunk, és kézügyességüktől és türelmünktől függően a madarakat is lecserélhetjük bármilyen bonyolultabb állatra.

5. Az élő fal Egy növényekkel díszített fal életet és érzelmeket sugároz magából, ami megtöltheti a szobát. Magunk is elkészíthetjük, de kertészetből akár készen meg is rendelhetjük a falra szánt kompozíciót.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.