Forrás: Getty

5 őszi dekoráció a természetből – Ezekkel dekoráld az otthonod most fenntartható módon

Őszi dekoráció a természetből

1. Gesztenye

A gesztenyefák alatt halomban szokott állni a gesztenye, ami csak arra vár, hogy feldíszítse otthonod. Klasszikus őszi dekoráció, mely szerencsére ingyen, egy kellemes őszi séta során is beszerezhető. A gesztenyéket beletölthetjük egy dísztálba, vagy kitehetünk pár darabot egy tálcára, és egy őszi illatú gyertyát tehetünk melléjük. 

5 őszi dekoráció a természetből – Ezekkel dekoráld az otthonod most fenntartható módon
Forrás: Getty

2. Préselt, színes falevelek

Szintén egyetlen délután alatt, 0 forintból beszerezhető őszi dekoráció a sok-sok színes falevél. Préseljük őket 7-10 napig egy nagy könyvben, majd készen is állnak otthonunk dekorálására. Felragaszthatjuk őket az ablakra, a tükörre, vagy felfűzhetjük girlandnak is. 

3. Száraz kukoricacsuhé 

A száraz kukoricacsuhé beszerzése már eggyel keményebb dió, azonban a piacon, esetleg ismerősi körökben körbekérdezve garantáltan akad olyan, aki tud neked segíteni száraz kukoricacsuhé beszerzésében. Halloween-i dekorációnak sem utolsó, de pusztán az őszi hangulatot is képes megteremteni.

4. Száraz faágak

Néhány faágat bárhol szabad szedni, ezért ez a dísz is csupán egy kellemes őszi sétába „kerül”. Összerendezhetjük egy vázába, vagy fellógathatunk egy ágat a falra vízszintesen, amire mehet akár pár falevél is.

5. Dísztökök

A dísztökök klasszikus őszi dekorációk, piacon és boltban is beszerezhetők. A dísztök tulajdonképpen az őszi hangulat lelke, ezért semmiképp sem éri meg kihagyni a díszítésből.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.