Forrás: Getty

5 lakberendezési tipp az örökké trendi fürdőszobáért

1. Klasszikus anyagok elegáns alap gyanánt

Az időtlen berendezés egyik kulcsa a padló és a pult felületének gondos kitalálása. A márvány például remekül mutat fa vagy fahatású padlóval, illetve szép kövezettel is. Ezek az elemek időtálló eleganciát kölcsönöznek az enteriőrnek. Az egyszerű, letisztult körvonalú szaniterek tökéles egyensúlyt alkothatnak egy márványpulttal vagy -padlóval.

2. Forma és funkció egyensúlya

A legjobb, ami egy fürdőszobával történhet, hogy a forma és a funkció makulátlan egyensúlyára épül benne minden. Ha szereted a szokatlan formákat, akkor is fontos, hogy ez semmiképpen ne menjen a funkció rovására. Ez természetesen fordítva is igaz: nem kell lemondanod a szép formákról, csupán mindenből megtalálni a mindkét szempontból megfelelő darabot.

5 lakberendezési tipp az örökké trendi fürdőszobáért
Forrás: Getty

3. Gondolkodj legalább 5 évre előre!

Ha megtetszik valami – legyen szó fürdőkádról, mosdóról, csaptelepről, tükörről, világítótestről vagy függönyről –, tedd fel magadnak a kérdést, hogy vajon 5 év múlva is ugyanilyen lelkesedéssel tudsz-e majd ránézni. Így kiküszöbölheted, hogy fellángolásszerű döntés vezéreljen, és egy múló divat jegyében rendezd be a fürdőszobádat.

4. Natúr színpaletta

Hacsak nincs meg előre az álomszíned vagy -palettád, célszerű olyan natúr színek közül válogatnod, mint a fehér, a világosszürke vagy a barna fás árnyalatai. Ezek – akár egy-két merészebb kiegészítővel együtt – valóban kortalan és megunhatatlan stílust adnak a fürdőszobának.

5 lakberendezési tipp az örökké trendi fürdőszobáért
Forrás: Getty

5. A kedvenc színed

Igaz, hogy a letisztult vonalak és a natúr színek örökérvényű, biztos megoldást jelentenek. De mi a helyzet akkor, ha a kedvenc színedet szeretnéd viszontlátni a fürdőben? Íme, a válasz: nyugodtan! A burkolaton, a falakon, a szanitereken, a bútorokon… Bárhol visszaköszönhet ez az árnyalat. Ha pedig nem tudod, mivel párosítsd, még mindig ott az a bizonyos natúr színpaletta…

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.