Forrás: Getty

5 egyszerűen kivitelezhető tipp, hogyan dekoráld a nappalit a fehér kanapéhoz

A fehér kanapé szinte üres vászonként szolgál a nappali berendezésekor. A lehetőségek száma végtelen, de mi hoztunk 5 tippet, ami segíthet megtalálni az ízlésednek megfelelő fehér kanapé dekorációt.

1. Drámai művész otthona

A filmekben a drámai művésznők mindig fehér kanapés otthonban élnek. Mellé merész falszíneket, feltűnő mintákat és furcsa formájú dekorációt választanak. Az összkép mégis kiegyensúlyozott, hiszen a fehér kanapé elég semleges ahhoz, hogy a nappali többi része kicsit őrült lehessen.

2. Bohém hétköznapok

Egyszerűen imádjuk az összes bohém megoldást, a fehér kanapé pedig egyértelműen bohém nappaliért kiállt. Vegyél a kanapéra bolyhos, rojtos, csíkos, pamut és vászon díszpárnákat, turbózd fel a környékét rattan bútorokkal. Ha szeretnél némi mélységet a helyiségbe, válassz hozzá sötét színű dohányzóasztalt.

3. Modern dizájn

A modern dizájnú nappalikban kivétel nélkül fehér kanapé található. Ennek oka, hogy így akkor is letisztult lesz a nappali, ha mellé választunk pár hangsúlyosabb dekortárgyat, például rosé gold lámpát vagy méretes könnyezőpálmát. A fehér kanapé mellett nyugodt szívvel kiélhetjük az Insta-trendeket otthonunkban.

4. Nyugalom szigete

A fehér a tisztaság színe, ezért szinte wellness hangulata van a fehér kanapénak. Kombináljuk világoskékkel, és igazi nyugalom szigetét kapunk a nappaliba. A friss virágok természetesen elmaradhatatlanok, és a falról sem hiányozhat egy vidéki viskót ábrázoló kép.

5. Minimalista fehér

A fehér színről méltán a minimalizmus ugrik be az embereknek. Ezért a fehér kanapé mellé evidens választás a minimalista nappali, semleges színekkel, visszafogott dekorációval és természetes bútorokkal.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.