Forrás: Getty

3 szuper egyszerű, de bámulatosan látványos őszi DIY dísz – VIDEÓVAL

Őszi asztali dísz

Ennek elkészítéséhez szükséged lesz egy nagy, átlátszó vázára, és egy kisebbre, aminek nem muszáj áttetszőnek lennie. Tedd a kisebb vázát a nagyobba, majd a két váza közötti hézagot töltsd fel tobozzal, gesztenyével vagy dióval. Ezután már csak egyetlen lépés van hátra, mégpedig az, hogy a kisebb vázába szárított virágokat vagy mű, őszi színű faleveleket állíts. Ehhez az aljába tehetsz tűzőfilcet, hogy stabilabbak legyenek a virágszálak és az ágak.

Őszi levél fa

Bizony, nem őszi falevél, hanem levél fa. Az elkészítéséhez szükséged lesz egy nagy kaspóra. Ebbe állíts bele egy futóállványt, olyat, amit például a paradicsombokrok megtámasztásához szoktak használni. Ha ezzel megvagy, akkor fedd le az állványt falevelekkel. Ezek lehetnek bolti, műanyag falevél girlandok is, de te magad is gyűjthetsz faleveleket, amiket préselés után felragaszthatsz az állványra. Végül elemes fénysorral tekerd körbe a „fát”, majd apró drótokkal vagy kötegelővel rögzítsd is a fénysort.

Óriási őszi gyertyatartó

Ehhez a díszhez szükséged lesz egy fonott kosárra, tűzőfilcekre, őszi művirágokra vagy levelekre, egy nagy üvegvázára és egy narancssárga gyertyára. A kosár aljára fektesd be a tűzőfilceket, ezeknek a tetejére tedd az üvegvázát, amiben a gyertya áll. A biztonság kedvéért csepegtess ragasztót a váza aljára, mielőtt beleállítod, hogy stabilabb, ezáltal biztonságosabb legyen a dísz. Utolsó lépésben rögzítsd a művirágokat és a leveleket a tűzőfilcbe, és el is készült a hangulatos őszi DIY gyertya tartó.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.