Forrás: Getty

3 ízléses, minimalista DIY karácsonyfadísz, amit minden vendéged irigykedve néz majd
  • Plüss hópihék

Ehhez a díszhez csupán ragasztópisztolyra, fültisztító pálcikákra és fehér zseníliákra lesz szükséged. A fültisztítópálcikákból formázz hópihét, rögzítsd őket a találkozási pontokon, majd hagyd megszáradni a ragasztót. Ezután a fehér zseníliával tekerd körbe a hópihe összes ágát, és el is készültél ezzel a különleges dísszel.

  • Újragondolt karácsonyfa gömbök

Ne válj meg a régi karácsonyfa gömböktől csak azért, mert már nem passzolnak a mostani trendekhez. Ragadj ragasztópisztolyt, és adj nekik egy új esélyt néhány roppant egyszerűen elkészíthető DIY ötletnek köszönhetően. Először távolítsd el az akasztót, majd ragasztópisztollyal kend be a gömb felületét. Ezután tekerd körbe a gömböt fehér makraméval. Ha megszáradt, tegyél hófehér szalagot a régi akasztó helyére, és kész is. A másik módszer is nagyon hasonló, ám itt makramé helyett régi könyvek oldalaival kell bevonni a gömböket.

  • Makramés fa korongok

A következő dísz elkészítéséhez csupán egy fa karikákra és fehér makraméra lesz szükséged. Kezdj egy dupla csomóval a fa karikán, majd sima csomókkal folytasd a kötést a fa karika teljes felületén. Végül az akasztó is készülhet makraméból, amire, ha szeretnéd, még fagyöngyöt is tehetsz.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.