Forrás: Getty

2024-ben ez az 5 csodaszép trend hódít majd a konyhákban

1. Drága Föld, imádunk téged!

Az elmúlt években szinte elképzelhetetlen volt, hogy a fehér, a szürke vagy a fekete hármasán kívül más színhez nyúljanak a lakberendezők a konyhában. De a steril, műtermi hatású konyháknak leáldozni látszik, és végre az otthonosság lesz a középpontban. A konyhaszekrények ismét a Föld színeiben fognak pompázni, mégpedig a zöld és a barna lesznek a befutók.

2. Nyitott polcok, visszavártunk titeket!

A tökéletesség ellenforradalmában nem csoda, hogy a fedett szekrények és polcok is visszaszorulnak. Helyette ismét előszeretettel ajánlják a nyitott polcokat, még a letisztultságok kedvelők számára is. Az egyen tárolók egyszerre mutatósak és kényelmesek, így az esztétikum nem megy a praktikum rovására.

3. Viszlát, étkezők!

Akiknek van konyhaszigetük, azok valószínűleg már teljesen leszoktak az étkezőasztal használatáról. 2024-ben már konyhasziget sem kell majd ahhoz, hogy legyen okod mellőzni az étkezőt, hiszen magasított székekkel már a konyhapult is tökéletes hely lehet a vacsora elfogyasztásához.

4. Drámai színek, gyertek vissza!

Az unalmas fehér konyha tehát már a múlté. 2024-ben jönnek a helyére a drámai árnyalatok. A lakberendezők arra buzdítanak mindenkit, hogy merjenek bevállalni tengerészkék, burgundi vörös vagy éppen padlizsán lila konyhai berendezéseket.

5. Otthonosság, téged választalak!

2024 egyik jelmondata: otthonosság minden felett, beleértve a tökéletességet is. A lakberendezők szeretnék, ha 2024 az élet ünnepléséről szólna, és minden számunkra kedves kiegészítő helyet kapna a főzőtérben, még ha nem is lesz tökéletesen harmonikus az összhatás.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.