Forrás: Getty

2021 trendjei – Ezek lesznek az idei év meghatározó irányai

Jó hír, hogy 2021-ben majdnem minden megengedett a lakberendezés terén. Egyfelől ismét a kényelem kerül előtérbe, amit a legegyszerűbben természetes anyagokkal és bézs árnyalatokkal érhetünk el. Másfelől pedig visszatérnek az élénk színek, ugyanis az intenzív árnyalatok és a modern formák is 2021 trendjei közé sorolhatóak. Alábbiakban elhoztuk Nektek a további trendeket is.

2021 trendjei

Színes konyhai kisgépek

A szürke és a fekete már a múlté, ugyanis 2021-ben a színes konyhai gépek lesznek trendik, melyek izgalmassá és színessé varázsolják otthonunk ezen helyiségét. A piros, kék és sárga árnyalatok továbbá rendkívül jól mutatnak a világos fával és a rozsdamentes acéllal.

Fonott és fából készült lámpák

2020-ban rendkívül trendik voltak a rattanból készült bútorok és kiegészítők, melyeket 2021-ben a fonott-, illetve falámpák egészítenek ki, hiszen a rattanról sem kell lemondanunk. A természetes anyagokból készült lámpák különleges módon törik meg a fényt, ezzel kényelmes és meghitt hangulatot teremtenek.

Bézs és fekete

A bézs önmagába eléggé unalmas, ha azonban feketével egészítjük ki, akkor már izgalmas lesz az összkép. Ehhez a színkombinációhoz szuperül passzolnak a világos színű természetes anyagok, melyektől barátságos és elegáns lesz otthonunk hatása. Nem csak a bútorok, a kiegészítők és a textilek terén trendi ez a színpárosítás, a falakon is bátran alkalmazhatjuk.

Látszólag kézzel készült dekorációk

A kézzel készített tárgyak mindig egyediek, mindemellett pedig kényelmesebbé és barátságosabbá varázsolják az otthonunkat. Ha azonban arra nincs időnk, hogy ezeket a dekorációkat ténylegesen mi készítsük el, akkor egyszerűen olyanokat vásároljunk, melyek úgy néznek ki, mintha mi barkácsoltuk volna őket.

Kord, buklé és teddy textilek

A különböző anyagok párosítása nagyon izgalmas hatást kelt, hiszen nem csak a tapintásuk eltérő, hanem a struktúrájuk is. 2021-ben számos olyan kanapé, fotel és párna közül válogathatunk majd, melyek ezekből az anyagokból készültek.

Ingalámpák üvegből

A színezett üveg már egy ideje trendi, azonban 2021-ben már nem a felület lesz a menő, hanem a rombuszmintákkal díszített, vagy a bordázott. Az ingalámpákat nyugodtan lógassuk lejjebb, hogy még szembetűnőbbek legyenek.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.