Vízparti hangulatot idéző panellakás a Balaton fővárosában

“A lakás, amit felújítottunk, Keszthely egyik kedvelt, a parthoz és a belvároshoz is közel eső lakótelepén található. Befektetésnek vásároltuk, de a minőséget és a designt is a saját elvárásainknak megfelelően alakítottuk.

Műszakilag nem kellett hozzányúlnunk az ingatlanhoz, illetve a fürdő is megfelelő állapotban volt, így azt sem alakítottuk. 

A lakást még a 80-as években rendezték be, így alapos átgondolásra szorult. A terv egy minőségi vízparti hangulatot idéző lakás volt. A falak kaptak egy bézs színt, a nappaliba bekerült egy domináns tapéta, a szobákban pedig smart strand padlószőnyeget raktunk le. Az ebédlő vacum design ebédlőasztalt és székeket kapott, a konyhát és a közlekedőt Haro grandia vízálló laminált padlóval burkoltuk.

A konyhaszekrény tömörfából készült, ezt átfestettük, kapott új munkalapot, a fal pedig új csempét.

A textilek Olaszországból érkeztek, a falmatricát a www.babaagynemu.hu webshopról rendeltük.

A hálóban az evezők egyedi darabok, kézzel festett tömörfa.

Óriási szerencsével találtunk egy igazi ezermestert, aki 5 hét alatt megcsinált mindent a lakásban. Egyszer sem voltunk ellenőrizni.

Teljesen elégedettek vagyunk az eredménnyel, amit tökéletesen visszaigazol, hogy néhány perc alatt ki is tudtuk adni a lakást.”

Galéria / 17 kép

Megnézem a galériát

Ezekről a sikertörténetekről se maradj le:

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.