Forrás: Getty

Visszafogott karácsonyi dekorációk, amiket már akár novemberben bátran kitehetsz

Karácsonyos díszpárna

A minimalista megoldásokban az a jó, hogy sosem feltűnőek, bár az összhatást befolyásolják. A képen látható párnahuzatot nyugodtan kirakhatjuk már ősszel, is kint is hagyhatjuk egészen tavaszig, hiszen ha a szín passzol az évszakhoz, miért ne maradhatna?

Apró fényfüzéres növény

Egy meglévő növényedet is felöltöztetheted fényfüzérrel, de beszerezhetsz olyat is, ami egy minifenyőre emlékeztet, és arra raksz díszeket. Szerezz be apró, karácsonyi mintás cserepet is hozzá, hogy csavard a maximumra a karácsonyi hangulatot.

Szobrok és polcra való díszek

A kottából és könyvből készült karácsonyfákat mi is elkészíthetjük, és kiállíthatjuk valamelyik könyvespolcon. A papír egyáltalán nem hivalkodó, de arra elég, hogy a mi hangulatunkra jó hatással legyen.

Visszafogott konyha dekor

Bár az apró, piros bogyós növények a karácsony hírnökei, sima, természetes dekorációk is egyben. A konyhában különösen jól mutatnak, de a lakás bármelyik pontján kirakhatjuk őket. Lehetőleg olyan helyre tegyük, ahol fehér vagy semleges színű a háttér, hogy a növény kicsit kitűnjön a környezetből.

Egyszerű fenyőkoszorú

A fenyőkoszorú, ha nincs feldíszítve, egyáltalán nem csak karácsonykor használható dekor. Mégis – érhető módon – karácsonyi hangulatot sugároz, hiszen az ünnep jelképe.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.