Forrás: Getty

#vegyélhazait – Adventi dekoráció kizárólag magyar alkotók munkáiból

Pingalló Titkai

Blazsek Anita vagyok, nő, anya, útkereső és alkotó.  Rohanó és intenzív világunkban igazi kihívás lelassulni, a másikra figyelni, és valódi, tartalmas kapcsolódást megélni, egymással, önmagunkkal vagy akár a természettel. Képeimmel, termékeimmel szeretnék harmóniát teremteni, és azokhoz kapcsolódni, akik szintén ezen az úton haladnak.

Az Édes Napok Adventi Élménykalendárium

Ez egy fogbarát, családbarát, zerowaste és pénztárcabarát adventi programkártya csomag, mellyel családi hagyományt teremthetünk.
Nálunk már tradíció, hogy december 1-től felkerülnek az élménykártyák a falra. Mindegyik kártyán 1-1 miniprogram van. Esténként megfordítunk egyet, hogy kis időre félretegyünk az intéznivalókat, és kapcsolódjunk egymáshoz, karamellát szürcsölés, gesztenye- vagy mályvacukorsütés, esetleg narancsszárítás közben. 3 éves kortól a kamaszokig mindenki örömmel várja ezeket a pillanatokat. Én biztos vagyok benne, hogy felnőttként nem az ajándékokra emlékeznek majd, hanem arra, hogy milyen volt együtt lenni.

A csomagban 30 kártya van, így lehet cserélgetni, hogy évről évre legyen benne pár újdonság. Illetve a két bianco kártyára egyéni ötleteket is lehet írni. Fontos, hogy egyszerű programokról van szó, amiket könnyű megvalósítani. Nincsenek extra kézműves fogások, a hozzávalók a háztartásban megtalálhatók, vagy könnyedén beszerezhetők. A lényeg az EGYÜTTLÉT-en van és a valódi egymásra figyelésen.

Weboldal: pingallotitkai.hu

Galéria / 5 kép

Megnézem a galériát

Mozsolygó-Kézműves termékek

Pisti és Zsófi vagyunk, mi készítjük a Mozsolygó-Kézműves termékek termékeit. Eredeti foglalkozásunk mérnökinformatikus és építészmérnök, de nemrég belefogtunk a lézervágott termékek gyártásába. Kulcstartók, karkötők, poháralátétek, baba és gyermek játékok, kiegészítők, szezonális termékek.

Eddigi munkáinkat megtaláljátok a Facebook/Instagram oldalainkon:

Galéria / 17 kép

Megnézem a galériát

Méz és Máz

Pokornyik Renáta vagyok, a Méz és Máz megálmodója.Termékeim hagyományos mézeskalács recept alapján készített ajándéktárgyak, egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaznak. Széleskörűen, bármilyen alkalomra tudok egyedi ajándékot készíteni, legyen az születésnap, babaváró, esküvő, lánybúcsú, ballagás, húsvét, karácsony, stb.
Rendelni üzenetben tudtok Facebook vagy Instagram oldalamon keresztül.

Galéria / 7 kép

Megnézem a galériát

Kaparós Kalandok

Kaparós adventi kalendárium gyerekeknek
 
🎄 Mutatunk egy izgalmas, felejthetetlen adventi élményt, amely garantáltan meghozza a karácsonyi hangulatot az otthonotokba! 

A Kaparós Kalandok adventi kalendáriuma az együtt töltött időről és a meghittségről szól, hogy a lehető legjobban meg tudjátok élni ezt az ünnepi időszakot. 

👀 Interaktív élmény, melynek során minden nap egy új, izgalmas program vár, amit egy kaparós felülettel fedezhettek fel. 
👉 Az egész család részt vesz benne, így erősödik a kötelék, és értékesebbé válik az együtt töltött idő
👉 Minden nap egy kis meglepetés, ami fokozza a gyerekek érdeklődését és lelkesedését az ünnepek előtt
👉 A programok testi és szellemi szempontból is fejlesztik a gyerekeket
👉 Örök emlék marad 

🎁 Ár: 5.490 Ft, viszont a második adventi kalendáriumot féláron adjuk!
 
✨ Készüljetek együtt az ünnepre, és közben kerüljetek közelebb egymáshoz!

Tudjatok meg többet 👇
kaparoskalandok.hu/termek/adventi-kalendarium-gyerekeknek/

Galéria / 1 kép

Megnézem a galériát

Rizsart

Urbán Eszter vagyok, karácsonyfüggő. Mindenem a karácsony, ezért rengeteg terméket találok ki a témában, idestova 14 éve. (Ekkor indult vállalkozásom). Már 7 éve készítek egyedi gömböket. Közöttük a költői pillanatok gömbjeit, amin egy költő arcképe és tőle származó idézet található. Egyik legújabb termékem az Adventi naptár gyertya, ami segít a családoknak kicsit a ‘JELENBEN’ lenni.

Weboldalam: rizsart.hu/karacsonyi-gyertyak/

Galéria / 7 kép

Megnézem a galériát

TimeHack

Tervezés & Időmenedzsment: Egyedi tervezési kreatív tervezők családoknak és vállalkozóknak. Azt mondják a sikeres Nagyok, hogy arra van időnk, amire szeretnénk. Ez valóban így lenne? Ilyen egyszerű recept? Mi van, ha sok mindent szeretnénk egyszerre? Az is megoldható valahogy? Ezek a millió dolláros kérdések. Hiszem, hogy tervezéssel, előre gondolkodással tudunk időt felszabadítani olyan dolgokra amelyekre szeretnénk. Nézz körül a termékeim között.

Weboldal: timehack.hu

Galéria / 12 kép

Megnézem a galériát

Honória Színes Ötletek

Pál Honória vagyok, a Honória Színes Ötletek megálmodója. Debrecenben élek családommal. Fontos számomra az alapanyag, amiből a termékeim készülnek. Eredeti szakmámban, mint virágkötő rengeteg művirágot, műanyag dolgot használtam. Egy idő után megoldást, ötleteket kerestem, hogy a díszítő, ünnepi dekorációkat miként tudom a kedvenc alapanyagaimmal kiváltani. Így indult a vállalkozásom több mint 10 éve. Pamutvászon, gyapjúfilc és fa felhasználásával alkotok. Emellett boltom nagyobb részében bibliai igés alkotások, ékszerek, használati tárgyak találhatók.

Termékeim:

  • Betlehemes adventi naptár – interaktív 24.900 Ft
  • Ajtódísz formájú adventi naptár – interaktív 19.900 Ft
  • Betlehem, álló figurás 18.900 Ft

Webáruház: www.honoria-szines-otletek.hu / www.Honoria.Meska.hu
Még több információ: https://linktr.ee/p.honoria

Galéria / 8 kép

Megnézem a galériát

Ceruzafaragó

Kőfaragó Zsuzsi vagyok, fotográfus, tervezőgrafikus, nyomdaipari mérnök és édesanya.  A CERUZAFARAGÓ megálmodója. A legnagyobb inspirációm a csodálatos kisfiam. Először neki és a fél évvel idősebb unokatestvérének készítettem edukatív játékokat, és mivel ők azonnal és örömmel vették birtokba ezeket, arra gondoltam, hogy talán mások is szívesen játszanának vele. Ebből a szerelemprojektből egy márka és egy név született. Ez a CERUZAFARAGÓ. A kreatív név kitalálása és az arculat megtervezése is igazi álommeló volt számomra. Úgy gondoltam, legyen játékos, de egyszerű, legyen geometrikus, de tökéletlen, ezáltal bájos és szerethető. Ahogy a ceruzahegyező – nevezzük ceruzafaragónak, hogy rímeljen a nevemre – a hegyes ceruzával a rajzolót segíti, úgy bízom abban, hogy az általam tervezett edukatív termékek a gyerekeket segítik a játékos tanulásban.  Az edukatív kártyák egyszerre segítenek játékosan fejleszteni a gyermek betűkkel, mennyiségekkel, formákkal és színekkel való kapcsolatát, illetve memóriáját és megfigyelőképességét. Külön figyelmet szenteltem arra is, hogy valóságos, mégis szerethető grafikákat készítsek. A hétköznapi élet, a mindennapi tárgyak és a természet inspirált. Ezzel a letisztult, visszafogott és természetes megjelenéssel is segítve a gyermekek vizuális fejlődését. És ha már vizualitás… Számomra az is természetes volt az első pillanattól kezdve, hogy a termékfotókat is én készítem majd. Így lett teljes a brand vizuális megjelenése.

Honlapom: ceruzafarago.hu

Galéria / 20 kép

Megnézem a galériát

Jettaheni Decor

Ferenczi Henriettnek hívnak, a Jettaheni Decor megálmodója és alkotója vagyok. Immár második éve készítek szezonális lakásdekorációkat, köztük többnyire ajtódíszeket, asztali díszeket és adventi koszorúkat. Az egyik legfontosabb időszak a munkámban advent, ilyenkor kapom a legtöbb megkeresést egyéni elképzelések megalkotására. Minden munkám teljes mértékben kézzel készül, a nyersanyagokat darabonként ragasztom fel, és a végeredményt rengeteg szeretettel igyekszem megtölteni. A munkám legnagyobb elismerése az, amikor útra kel egy-egy kész darab, és végleges helyére kerül, ezzel együtt pedig megérkezik a pozitív visszajelzés vásárlóimtól.

Készletről megvásárolható díszeim elérhetők a www.jettahenidecor.hu oldalon.

Galéria / 8 kép

Megnézem a galériát

Gingerland Cookies

Bernadett vagyok a GINGERLAND  megálmodja és egyben minden egyes darab mézeskalács készítője. Már gyerekkoromban is a mindennapjaim része volt az alkotás, imádtam rajzolni, de bármilyen kreatív kézműveskedéssel szívesen töltöttem a szabad időmet. A mézeskalács díszítést hobbiként kezdtem 2012-ben, személyre szabott ajándékokat készítettem a családomnak és a barátaimnak. Abban az időben a színes cukormázzal teljesen bevont, modern stílusú mézeskalácsok még unikumnak számítottak a hazai piacon. Büszke vagyok rá, hogy Magyarországon az elsők között járulhattam hozzá ennek a fajta díszítésnek a népszerűsítéséhez. Később, amikor a hobbimat “felfedezték”, és a kereslet a munkám iránt növekedni kezdett akkor született a GINGERLAND oldal. Időközben az egyszerű szabadidős tevékenység óriási szenvedéllyé, végül pedig vállalkozássá nőtte ki  magát. 

Weboldalam: www.gingerland.hu

#vegyélhazait – Adventi dekoráció kizárólag magyar alkotók munkáiból

Zazi Csodás Csomói

Vizer Erzsébet szombathelyi torna edző vagyok. 30 éve a legnagyobb sikereket elérve tanítom az általam kiválasztott és rám bízott tehetségeket. Az élsport mellett energiámat, ötleteimet, a szépségre és használhatóságra való törekvéseimet a fonalak, természetes anyagok fele is fordítom. Olyan tárgyakat szeretek készíteni, amikre öröm ránézni, a funkcióját betölti, formatartó és biztonságos.

Advent időszakában is igyekszem a karácsonyi várakozásnak olyan méltó alapot biztosítani, ami nem pusztán egy évre szól. Szeretném, ha  a  kalendáriumaimra több nemzedék emlékezne. Elsősorban nem édesség tárolására, hanem apró üzenetek, hangulatok megörökítésére szántam. Mindezek mellett remek fali dekoráció. 

A Facebookon itt találtok meg.

Galéria / 4 kép

Megnézem a galériát
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.