Újabb sikertörténet: tele van napfénnyel ez a 66 nm-es gazdagréti panellakás

„Ennek a lakásnak a felújításánál teljesen szabad kezet kaptunk, és valljuk be, mi ezt szeretjük. A lakás egy 66 nm-es gazdagréti panellakás, de úgy gondoltuk, hogy ezt is meg lehet csinálni olyan színvonalasan, mint a belvárosi téglákat.

66 nm-en 3 szoba, egy nappali, külön konyha, étkező, WC és fürdő volt. A szobák nem nagyok, emiatt úgy döntöttünk, hogy a nappali-étkező-konyha közti falakat egy betonszabó segítségével megszüntetjük, így egy hatalmas közösségi teret hoztunk létre, ahol a család összejöhet, mégis van mindenkinek külön szobája is.

A konyha minden beépített géppel rendelkezik, rengeteg tárolóhely van benne. A 3 szobából a legnagyobb a szülői háló, a másik kettőt a beépített szekrények választják el egymástól elegendő helyet biztosítva a holmiknak, ruháknak.

A fürdő dizájnos csempét kapott, és így, hogy a fürdőkád kikerült, és helyette zuhanykabint alakítottunk ki, nyertünk annyi helyet, hogy a mosógép is beférjen.

A lakás világos, körbe napozott, kellemes, otthonos hangulata van. Eladás előtt ezt is home stagingeltük, ezáltal teljesen egyedi volt az eladó panellakások között.

Végül egy nagyon jó alaprajzú, magas színvonalon felújított lakás lett, ami egy 4 fős családnak abszolút ideális választás.”

A NAPFÉNYES 66 NM-ES GAZDAGRÉTI PANELLAKÁS

Galéria / 41 kép

Megnézem a galériát

Vasziljevics Erika, My Craft 2016 Kft

Ne maradj le a My Craft 2016 Kft. másik csodamunkájáról sem:

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.