Szuper hírünk van! Indul az Otthontervezők podcast második évada!

Az első évad nagy sikerére való tekintettel nem történhetett másképp: idén tavasszal újabb évaddal jelentkezik podcast műsorunk, az Otthontervezők.

Az Otthontervezők második évadában a szakemberek ezúttal is edukatív oldalról közelítik meg az egyes témákat. Szó lesz többek között a hitelpiaci várakozásokról, a világítástechnikai fontosságáról, a beépített háztartási gépek előnyeiről, színterápiáról, kerttervezésről, vagy épp a megfelelő gyerekszoba kialakításának trükkjeiről.

„Ha valaki azt csinálja, amit szeret, az önmagában feltöltődés. Hát még akkor, ha olyan partnerekkel teszi mindezt, akik szintén szakmájuk szerelmesei. Az Otthonok & Megoldások podcastje, az Otthontervezők olyan volt számomra, mint egy házasság. A riporter és az enteriőrtervező frigyéből született. Az pedig, hogy mindez a számomra oly fontos értékek figyelembevételével készült, mint a fenntarthatóság, a környezetvédelem, az ökológiai lábnyom szűkítése és a pénzügyi tudatosság, egyenesen felüdülést hozott” – mondta el a podcast műsorvezetője, Dorogi Gabriella.

Szuper hírünk van! Indul az Otthontervezők podcast második évada!

Április 10-étől tehát tartsatok velünk minden héten!

Addig pedig – ha még nem tettétek meg – hallgassátok meg az első évad részeit:

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.