Forrás: Getty

Rózsaszín fürdőszoba inspirációk: nem mindennapi szín a nem mindennapi eredményért
  • Rózsaszín halszálka csempe

A visszafogott rózsaszíntől nem kell tartanod, fehér színekkel kombinálva kellően egyszerű ahhoz, hogy finoman tegye különlegessé a fürdőszobát. Sőt, költséghatékony is, hiszen elég csak egyetlen falat kicsempézned, és más dekorációra nem is kell költened.

  • Lazac színű falak

A csempék terén nyugodtan maradhatsz a klasszikus fehérnél, viszont a felső falrészekre válassz lazac színt, ha igazán trendi fürdőszobát szeretnél. Ehhez az árnyalathoz a rozé gold vagy fekete fém kiegészítők is passzolnak. Előbbi inkább elegáns, míg utóbbi inkább vagány vagy bohó hatást kelt.

  • Rózsaszín-zöld vintage

Ha a vintage vagy retro stílus szerelmese vagy, a rózsaszín-zöld fürdőszoba biztosan befutó lesz számodra. Keverheted a színeket a berendezés által, vagy egyszerűen csak válassz a rózsaszín falakhoz zöld csempéket.

  • Rózsaszín kád

Szívesen feldobnád a klasszikus fekete-fehér fürdőszobád egy kis színnel? Fesd rózsaszínre a kádat! Speciális zománcfesték segítségével akár DIY projekt keretében is megoldhatod ezt. Ezt is arany vagy fekete kiegészítőkkel érdemes párosítani, hiszen így lesz igazán látványos a kontraszt.

  • „Accent wall”

Amerikában virágkorát éri az „accent wall”, azaz az a lakberendezési megoldás, amikor csupán egyetlen falat festenek valamilyen merész, élénk színűre az egyébként visszafogott szobában. A rózsaszínt így is használhatod a fürdőben. A látványos végeredmény garantált.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.