Forrás: Getty

Rajzpályázat! Rajzold le nekünk a jövő "zöld" otthonát, a legjobbakat könyvutalvánnyal jutalmazzuk

Színes ceruzákat elő! Álmodjátok meg a jövő “zöld” otthonát! Virágok mindenütt? Napelem a tetőn? Fák az udvaron és a nappaliban is? Faházban vagy sátorban? A képzelet előtt tényleg nincsenek akadályok. Mutasd meg nekünk, szerinted hogyan élünk majd békében, összhangban a természettel a talán nem is olyan távoli jövőben.

Felhívás

Rajzold le, fotózd le és küldd el nekünk a jövő “zöld” otthonát! A legjobban sikerült alkotásokat (összesen 10 db-ot) egyenként 10.000 Ft értékű Tessloff-Babilon elektronikus könyvutalvánnyal jutalmazzuk.

Mit kell ehhez tenned?

  1. Tervezd meg, szerinted hogyan néz ki a jövő “zöld”, azaz környezettudatos otthona
  2. Rajzold le nekünk!
  3. Fotózzátok le vagy szkenneljétek be az alkotást, és szüleid segítségével küldd el nekünk a rajzpalyazat@fundamenta.hu e-mail címre.

Fontos: a rajzpályázatot az alábbi két kategóriában hirdetjük meg:

  • óvodás (5 díjazott)
  • általános iskolás alsó tagozatos diák (5 díjazott)

Mikor derül ki, melyik rajzok nyertek?

rajzokat 2023. december 12-ig várjuk. A zsűri ezt követően dönt arról, hogy melyek a legjobban sikerült alkotások. Az eredményhirdetés 2023. december 15-én, 14 órakor lesz. A zsűri által legjobbnak ítélt rajzok alkotóinak nevét honlapunkon, a www.otthonokesmegoldasunk.hu oldalon és a Facebookon is közzétesszük.

Ki vehet részt a játékban?

Azok az óvodás vagy általános iskola alsó tagozatába járó gyermekek, akik 2023. december 12-ig elkészítik, majd elküldik rajzukat a fent megadott e-mail címre.

Mit tartalmazzon az e-mail?

  • a rajzot
  • annak megjelölését, milyen kategóriában indulsz (a két meghirdetett kategória: óvodás és általános iskola alsó tagozatos diák)
  • a nevedet
  • az e-mail beküldő szülő adatait az ajándékok egyeztetése céljából (név, cím, telefonszám)
  • a következő hozzájáruló mondatot: „Szülőként/Törvényes képviselőként hozzájárulok saját és a Játékos gyermekem személyes adatainak kezeléséhez a Játékban történő részvétel céljából.”

Fontos tudnivaló

Az e-mail elküldésével a Szülő/Törvényes képviselő a Játékszabályzat szerint hozzájárul, hogy az általa beküldött pályaműveket a Szervező saját felületein (nyomtatott formában, online) a Játékos gyermek nevének feltüntetésével közzé tegye.

Mit lehet nyerni?

A legjobbnak ítélt 10 rajzot egyenként 10.000 Ft értékű Tessloff-Babilon elektronikus könyvutalvány jutalmazzuk, melyet a www.tessloff-babilon.hu oldalon válthattok be 2024. január 31-ig.

A rajzpályázatról, az ajándékokról és a személyes adatok kezeléséről részletesebben a Játékszabályzatban olvashattok.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.