Neked készítettem IV. – különleges váza fakorongokból

Neked készítettem IV. – különleges váza fakorongokból

Nem biztos, hogy a legcsillogóbb a legjobb, és nem csak vagyonokért lehet szívhez szóló ajándékot adni. Szóljon az idei karácsony a valódi törődésről! Ebben szeretnénk most segíteni. Az adventi időszakban sorra hozunk olyan ajándékötleteket, amiket odahaza, minimális kiadással, de annál nagyon szeretettel mi magunk is életre kelthetünk. Neked készítettem – szeretettel.

Ötletládához ad!

Ha elkészíted ezt a vázát, biztos lehetsz abban, hogy minden vendég rá fog kérdezni, honnan szerezted, hiszen rendkívül különleges. Ekkor pedig majd büszkén válaszolhatod, hogy Te csináltad. Mutatjuk is, hogyan.

Hozzávalók

  • Lufi
  • Fakorongok
  • Forró ragasztópisztoly

Elkészítés

1. Tedd a fakorongokat az asztalra, dugd be a forró ragasztópisztolyt, és vedd elő a lufit.

2. Akkorára fújd fel a lufit, amekkora vázát szeretnél, majd köss a végére egy csomót, nehogy leeresszen.

3. Ezután kezdődhet az érdemi munka: a fakorongok széleire tegyél egy keveset a forró ragasztóból, majd egymás után helyezd rá a lufira. A korongokat ragaszd egymáshoz. Ezt addig folytasd, amíg be nem fedted velük a lufi teljes felületét. Arra figyelj, hogy felül, a lufi csomójánál hagyj egy nagyobb nyílást – ez lesz majd a váza szája. Illetve az alját is úgy alakítsd ki, hogy stabilan tudjon majd rajta állni a váza.

4. Ha elkészültél a vázával, akkor egyszerűen ereszd le vagy durrantsd ki a lufit, és már készen is vagy.

Sorozatunk eddig megjelent részeit itt találod:

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Tipp Neked készítettem VI. – Csodaszép ékszertartó doboz fillérekből

Nem biztos, hogy a legcsillogóbb a legjobb, és nem csak vagyonokért lehet szívhez szóló ajándékot adni. Szóljon az idei karácsony a valódi törődésről! Ebben szeretnénk most segíteni. Az adventi időszakban sorra hozunk olyan ajándékötleteket, amit odahaza, minimális kiadással, de annál nagyon szeretettel mi magunk is életre kelthetünk. Neked készítettem – szeretettel.

Tipp Zuzmófal készítése házilag – Furcsa, modern és látványos dekoráció

A zuzmófal készítése házilag is megoldható, ha tisztában vagyunk pár alapvető szabállyal az elkészítése és gondozása kapcsán. A legjobb helyen jársz, ha te is szeretnéd a természet csodaszép darabjával feldobni az otthonod.

Otthon Bérelt lakásból igazi otthon – Nikinek sikerült!

Amikor valaki nem saját tulajdonú, hanem bérelt ingatlanban álmodja meg otthonát, gyakran nem is igazán szabja magára a tereket és a stílust. Niki viszont úgy döntött, valóban hozzá illő zugra vágyik, és Bíró Andrea lakberendező segítségével meg is valósította elképzelését.

Tipp Magad készítette dísz a karácsonyfára: aranyos csillagok sótésztából

Ne tévesszen meg, hogy ehhez a DIY projekthez sótésztára van szükség. Nem süteményt fogunk készítünk, hanem karácsonyi díszeket, amik akár kulcstartóként is megállják a helyüket.

Tipp Tedd fel úgy az égősort a karácsonyfára, ahogy csak a profik tudják

Lehet bármennyi dísz is egy karácsnyfán, igazán az égősortól lesz szép. Segítünk, hogy ezzel idén már ne legyen problémád.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin