Forrás: Getty

Kukkants be a világsztárok karácsonyába! – Ilyen fényűző fákkal ünnepeltek Amerika kedvencei

1. Jane Fonda karácsonyfája

A mindig gyönyörű és elegáns Jane Fonda karácsonykor kifejezetten a tradicionális díszítés mellett döntött. Három évvel ezelőtti karácsonyfáján rengeteg játékot, figurát és jópofa dekorációt fedezhetünk fel. Lehet, hogy örök fiatal kinézetének titka az, hogy karácsonykor mindig előcsalogatja gyermeki énjét?

2. Kylie Jenner pompás óriás fája

A Kardashian család a fényűzésről és pompáról híres, nem csoda, hogy Kylie Jenner képen látható óriási karácsonyfáját egy profi dizájner csapat állította össze. A hófödte, fehér ágakra óriási rozé gold és rózsaszín gömbök kerültek. Nézd meg!

3. Jennifer Lopez hófehér ünnepe

A szuper fitt J-Lo lélegzetelállítóan gyönyörű, csupa hófehér dizájnt választott magának karácsonyra 2020-ban. Ilyen csodaszép dekorációhoz muszáj volt csinosan felöltöznie, a szettje igazi Hókirálynőt idéz.  

4. Martha Stewart otthonos, meghitt fája

Egyáltalán nem vagyunk meglepve, hogy Martha Stewart karácsonyfája egyszerű, letisztult, és igazán meghitt hangulatot teremtett a nappaliban néhány évvel ezelőtt. A rendszerezett otthonok koronázatlan királynője tökéletesen eltalálta a díszítést, ami egy az egyben tükrözi a személyiségét.

5. Priyanka Chopra és Nick Jonas ünnepi képe

Priyanka Chopra és Nick Jonas is óriási karácsonyfát választott két éve, az ünnepi dekoráció központi témája pedig a masni volt. Megszámlálhatatlanul sok masni varázsolta még csodásabbá az amúgy is bámulatos karácsonyfát.

6. Elsa Pataky és Chris Hemsworth

Hollywood egyik legdekoratívabb sztárpárja a vágott fenyő mellett voksolt 2021-ben, amire egyszerű, letisztult, örök klasszikus díszek kerültek. Igazán autentikus, otthonos és meghitt volt.

7. Eva Longoria mesebeli karácsonya

Eva Longoria bármit megtenne kisfia boldogságáért, így a klasszikus, fényűző karácsonyi díszek helyett valóságos mesebeli világot teremtett neki 2021-ben. Az óriási, színes díszek garantáltan elnyerték Santiago tetszését.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.