Forrás: Getty

Karácsonyi kandalló dekoráció ötletek – Akár egy lebegőpolcon is megállják a helyüket
  • Zsúfolt, díszes polc

Ha a lakás minden pontja tömve van karácsonyi díszekkel, akkor a kandalló fölötti rész vagy a lebegő polc sem maradhat ki belőle. Alapnak mindenképp fenyőágakat válassz, ezeket díszítsd fel masnikkal, mikulásvirággal és szalagokkal. A lebegőpolc közepére gyertyák kerüljenek, a gyertyatartó stílusát pedig a fenyőág dekorációhoz igazítsd. Például így.

  • Letisztult és természetes

A természetesség vagy a minimalizmus jegyében is számos inspiráció közül válogathatsz. A zöld fenyőágak a fehér alapon nagyon jól mutatnak, ám még tovább erősítheted a karácsonyi hatást, ha egyetlen piros szalaggal feldobod a zöldet.

  • Hófehér elegancia

Ha az elegáns, téli csodaországot idéző hófehér díszek mellett teszed le a voksod évről évre, akkor az alábbi inspiráció neked szól. Karácsonykor a fehér szín arannyal kombinálva mutat igazán ünnepélyesen, ezért mindkét árnyalattal érdemes dolgoznod.

  • Jópofa, játékos karácsony

A karácsony sokak számára a visszaemlékezést jelenti, amit akár a mostani kicsik is igazán élveznek. A piros-zöld kombináció, valamint a figurák igazi meseországot idézhetnek. A lebegőpolcon vagy kandalló felett tökéletes helyet adhatsz a karácsonyi manófalu dekorációnak is.

  • Az örök klasszikus – karácsonyi zoknik

Az amerikai filmekben egytől egyig találkozhatsz a kandalló fölé aggatott zoknikkal, amibe a Mikulás karácsony este elrejti az apró finomságokat. A zokni kinézetétől függően bármilyen kandalló dekorációhoz remekül illik.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.