Forrás: Getty

Ezeket hozza nekünk a lakberendezésben 2024

1. Skandináv stílus: a minimalizmus és funkcionalitás jól megfér együtt

A skandináv stílus sosem megy ki a divatból. Egyszerűsége, letisztultsága és funkcionalitása miatt mindig az élmezőnyben van. 2024-ben is a világos, természetes színek és a minimalista bútorok dominálnak majd. Ha korábban minimalista stílusú otthonod volt, könnyű dolgod van, hiszen csak a jellegzetes, skandináv otthonosságot kell belecsempészned a térbe.

2. Japán Wabi-Sabi: a tökéletes tökéletlenség

A japán Wabi Sabi filozófia az elmúlás és az elbűvölő imperfekció szépségének ünnepléséről szól. 2024-ben egyre többen fognak rájönni, hogy az apró hibák és az idő múlása valójában meghatározza otthonunk egyedi szépségét. A Wabi Sabi stílusban az egyszerűség, a természetes anyagok és a visszafogott színek jellemzők, amelyek egy kellemes, lelassult otthont teremtenek.

3. Chic farmház: a vidékies elegancia és modern dizájn találkozója

A Chic Farmház egy izgalmas kombinációja a vidéki eleganciának és a modern dizájnnak. 2024-ben látni fogjuk a rozsdamentes acél és a fa ötvözését, ami meleg, barátságos atmoszférát teremt az otthonokban. A világos színek és az antik tárgyak elegáns keveréke jellemzi ezt a stílust, amely egyfajta melegséget és eleganciát teremt körénk.

4. Undone minimalism, azaz rendezetlen minimalizmus

Az undone, vagyis a rendezetlen minimalizmus azt jelenti, hogy egyszerűséget és tisztaságot ötvözünk a könnyed, laza stílussal. Ez a trend 2024-ben egyre népszerűbb lesz, mivel lehetővé teszi az otthonoknak, hogy egyszerre legyenek tiszták és kényelmesek. A hanyagság eleganciájával játszó undone minimalizmusban az organikus anyagok és az egyszerű formák kerülnek előtérbe.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.