Forrás: Getty

Ezek a legmenőbb hálószobatrendek 2024-ben

Otthonosan meleg színpaletta

Aligha újdonság, hogy a meleg színek remek választást jelentenek a hálószobában. 2024-ben viszont ideje egy kis merészséget csempészni a dologba, és túllépni a jól bevált pasztelleken: krém, a vanília, a bézs és a barack helyét most átveszi a csokoládébarna, az olajzöld, a padlizsán és az óarany. A sötét árnyalatú fal és burkolat sem tabu többé: a lényeg, hogy melegen öleljen körül.

Ezek a legmenőbb hálószobatrendek 2024-ben
Forrás: Getty

Kevert stílus

Ha egy szóval kellene jellemezni a mostani hálószobatrendeket, mondhatnánk, hogy eklektikus. Nagy népszerűségnek örvendnek a mintás tapéták és függönyök, a fabútorok, a klasszikus fiókos éjjeliszekrények és a baldachinos ágyak, sőt még az ernyős lámpák is. Az antik és a modern tökéletes találkozása lehet a hálószobád, ha nyitott vagy erre. Ha kevésbé érzed magad vakmerőnek, akkor nyugodtan elkötelezheted magad az egyik stílus mellett, hogy a másikból csak ide-oda csöppents egy keveset.

Díszpárnák minden mennyiségben

Gondoltad volna, hogy a díszpárnák mennyisége, mérete, színe és anyaga nagyban meghatározhatja az egész hálószoba hangulatát? Ha a párnák szerelmese vagy, akkor most nyugodtan kiélheted magad! Válogasd össze a leginkább tetszőket, és hagyd, hogy átvegyék az uralmat! Ne felejtsd el hozzájuk igazítani a takarókat és még néhány másik kiegészítőt is a makulátlan összhatás kedvéért.

Ezek a legmenőbb hálószobatrendek 2024-ben
Forrás: Getty

Előtérben a fenntarthatóság

A fenntarthatóság alapelve a lakberendezésben is egyre elterjedtebb. A természetes vagy újrahasznosított anyagokból készült bútorok hozzájárulnak a bolygó hulladékterhének csökkentéséhez. Arról nem is beszélve, hogy ezek általában eleve meleg és otthonos hangulatot árasztanak – gondolj csak például a fára! A kézzel készült textíliák és a felújított bútorok ugyancsak a fenntarthatóságot szolgálják.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.