Csupa fény és vagányság – Ez a 14. kerületi lakás kevés színnel is tökéletes

“Az Egressy úton lévő lakás alaprajza már ismert volt számomra, mert pár éve már volt a mögötte lévő háztömbben egy ilyen ingatlanom, úgyhogy sejtettem, hogy mire számíthatok. Tudtam, hogy az egész lakás csupa fény, minden helyisége ablakos, nagy erkélye van, és sok-sok tárolófelületet rejt, így jó alapanyag volt. Azt is tudtam, hogy a konyhából szeretnék egy kisszobát csinálni, bár azt nem gondoltam, hogy itt a vizet és a csatornát nem tudjuk ugyanúgy mozgatni, mint az előzőben, de végül megoldottunk minden nehézséget.

A lakás eredetileg 2 szobás volt, de adta magát még egy fél szoba, ami lehet dolgozó-, gyerek- vagy vendégszoba is.  Azért, hogy élhetőbb legyen, falakat kellett mozgatnunk. A régi konyha falát arrébb vittük a fürdőszoba felé, hogy beférjen egy rendes méretű ágy, és a nappali falát is mozgattuk a hálószoba irányába, hogy nyerjünk még 40-50 cm-t a konyhának és a nappalinak.

ILYEN VOLT

Galéria / 24 kép

Megnézem a galériát

A lakás alaphangulata nagyon modern, fiatalos és letisztult. Összességében egy természetes, natúr dizájn kapott a sok faléces falpanel borítással, a leveles tapétával, az elegáns fehér fürdőszobával és a visszafogott, harmonikus színekkel. Még a konyha is csak két színből áll, nincs behozva egy harmadik (csempe), hogy még visszafogottabb hatást keltsen, mert tudtam, hogy a nappaliba kerülő tapéta viszont ütős lesz.

A lakás harmonikus és egységes, de egy üde és vagány, figyelemfelkeltő spot kellett bele, és ez lett a nappali fala.

Végül a csapat után a lakberendezők is kiváló munkát végeztek, mivel a bútorok nem a zsúfoltság hatását keltik, hanem szépen támogatják a meglévő dizájnt, és pont megfelelően ellensúlyozzák a tapéta hatását. Összességében nagyon kellemes és fiatalos eredményt kaptunk. Bízom benne, hogy új tulajdonosa boldog lesz vele.”

ILYEN LETT

Galéria / 19 kép

Megnézem a galériát

Ne maradj le Vasziljevics Erika és csapata, a My Craft 2016 Kft. többi csodamunkájáról sem:

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.