Forrás: dm

Add át magad a karácsonyi hangulatnak! 3 nagyszerű ajándékötlet, amivel garantáltan örömet szerzel

Ebben szeretnénk most segíteni neked. Olyan ajándéktippeket hoztunk, amelyek nem csupán könnyen beszerezhetők, de minőségi és praktikus meglepetések is egyben, amivel garantáltan örömet tudsz szerezni. Ráadásul magadat is megajándékozhatod: idővel, nyugodt készülődéssel és szeretteid őszinte mosolyával.

Ajándékcsomagok

Bőrünket ápolni, egy új, izgalmas árnyalatú rúzst kipróbálni, az aromaterápia eddig ismeretlen illatait felfedezni – ki ne örülne ennek? Ha édesanyád, nagymamád, lánytestvéred vagy legjobb barátnőid számára keresel ajándékot, egy valamivel biztosan nem lőhetsz mellé: a díszköntösbe ajándékcsomagokkal. Ezekkel a tudatosan összeállított szettekkel igazából a kényeztetés és a gondoskodás élményét adod a másiknak, és a lehetőséget, hogy minőségi időt szánjon önmagára. A dm márkáiból összeállított válogatások bármelyik fa alatt tökéletesen mutatnak.

Galéria / 4 kép

Megnézem a galériát

Éves tervező

A karácsony nem csak az ünneplésről, kicsit az összegzésről, a lezárásról, ezzel együtt pedig az újrakezdésről is szól. Hiszen onnan már csak párat kell aludni, és ránk köszönt az újév, tele új lehetőségekkel, kalandokkal, kihívásokkal. Ezért is jó ajándék egy határidőnapló – például a dm Lifebook-ja, ami nem csak a szervezésben, de a női sokszínűség megélésében is segít. A kalendárium egyedi grafikájának hála pedig még a csomagolással sem kell bajlódnod, hiszen önmagában is rendkívül mutatós és dekoratív. Ajándékozz bullet journal-t a szeretteidnek, és indítsátok közös tervekkel a 2023-as évet!

Add át magad a karácsonyi hangulatnak! 3 nagyszerű ajándékötlet, amivel garantáltan örömet szerzel

Ajándékkártya

Nem szeretnél rossz ajándékot vásárolni, a feleslegesen vásárlásoktól pedig megkímélnéd szeretteidet, a bolygót és a pénztárcádat is? Akkor idén szavazz az ajándékkártyára! Ugorj be a legközelebbi dm üzletbe, válassz egy sokoldalúan felhasználható dm Ajándékkártyát, és lepd meg barátaidat, családtagjaidat a választás lehetőségével. Azt az időt pedig, amit így megspórolsz magadnak, inkább töltsétek el együtt!

Add át magad a karácsonyi hangulatnak! 3 nagyszerű ajándékötlet, amivel garantáltan örömet szerzel
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.