Forrás: Getty

7 olcsó, de látványos gyerekszoba dekorációs ötlet

Ragasztószalag: Nem csak csomagolásra jó. Hogy milyen lesz a végeredmény, csak rajtad múlik! Játssz a színekkel és a különböző mintákkal egyaránt.

Maradék tapéta: Akár az ajtó, akár egy falrész is feldobható vele, de a könyvespolc hátulján is jól mutat.

Festett bútorok: Ha unod a bükk színű bútorokat, akkor vásárolj egy türkiz, egy mustársárga vagy akár egy sárga doboz festéket, és fesd át a bútorokat vele. De ha van maradék festéked, az is jó. Ha több, még jobb, lehetnek különböző színűek is a bútorok.

Festés/Rajzolás: Szépen rajzolsz? Akkor válassz ki egy üres falfelületet, majd fess és/vagy rajzolj rá valamit. Ha nem vagy elég bátor a falat kipingálni, akkor csak papírra rajzolj, keretezd be alkotásaidat, és tedd ki őket csemetéd szobájának falára.

Textil dekorációk:Ha nem vagy egy Picasso alkat, az sem baj. Szerezz szép textil anyagokat, és készíts azokból “képet”, vagy mondjuk girlandot.

Falmatrica:Szintén egy nagyon mutatós, helyes megoldás, nem is túl drága. Ráadásul kapható éjjel világítós verzió is, amit garantáltan imádni fog a gyerek.

Újrahasznosíts?Régi játékokból fiók fogantyú vagy fali akasztó? Miért ne! Nagyon jól fog mutatni!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.