Forrás: Samsung

Az igazán okos megoldások: így segítenek a háztartási gépek szebbé (is) tenni otthonod

A sütő süssön, a hűtő hűtsön – alapvető elvárások ezek otthonunk nélkülözhetetlen berendezéseivel kapcsolatban. De manapság már az sem számít túlzó igénynek, ha szeretnénk, hogy ezek a gépek tökéletesen illeszkedjenek is életterünk hangulatához. Sőt! Ha már ott vannak, tegyenek is hozzá.

Következzen 4 olyan háztartási gép, ami – hasznossága mellett – méltán pályázhat az “Otthon éke” címre.

Az igazán okos megoldások: így segítenek a háztartási gépek szebbé (is) tenni otthonod
Forrás: Samsung

Mindenek felett

Az amerikai konyhás nappalik reneszánszukat élik – velük együtt pedig a konyhai szagelszívók is. Ahhoz ugyanis, hogy a nappaliban töltött estéket ne járja át a tegnapi ebéd illata, szükség van egy ilyen készülékre. Ez a nélkülözhetetlen szerep pedig egész hamar megihlette a tervezőket is, aminek hála egy jól megválasztott szagelszívó nem csak hasznos konyhai eszközök, de a főzőtér egyik fókusz pontja is lehet, ezáltal meghatározó látványelem a konyhabútor felső részében.

Sarokba állítva

Hasonlóan felívelő pályát futnak be a levegőtisztító készülékek, hiszen az egészségmegőrzés egyre nagyobb hangsúlyt kap a mindennapokban – különösen az elmúlt két év tapasztalatainak fényében. Mind több és több nappaliban és hálószobában kap tehát egy sarkot egy-egy légtisztító, amit letisztult vonalvezetésének és modern dizájnjának hála tökéletesen meg is tölt stílussal.

Látványos műsorszünet

Kár lenne vitatni: ma már a TV az egyik legfontosabb készülék minden otthonban! A nappali fókuszpontja, az esték főszereplője, a moziélmény garanciája. De ennél is több! Lenyűgöző hangulati elem is egyben. A Samsung The Frame QLED Smart TV készüléke például többféle mágnesen rögzíthető kerettel kapható, így maximálisan otthonod stílusához és színvilágához igazíthatod. Ráadásul akkor sem tétlenkedik, amikor épp ki van kapcsolva. Ilyenkor ugyanis az Art Store 1600 műalkotásának egyike, a világ fotógalériáinak képei vagy épp saját emlékeink váltogatják egymást tükröződésmentes, fényérzőkelővel és matt szűrővel ellátott kijelzőjén.

Az igazán okos megoldások: így segítenek a háztartási gépek szebbé (is) tenni otthonod
Forrás: Samsung

Hideg árnyalatok

Egy hűtőszekrény méreténél fogva már önmagában is feltűnő jelenség. Éppen ezért: ha az ajtók jelentette felületet a dizájn szolgálatába állítjuk, annak bizony érezhető hatása lesz életterünk egészére nézve. A Samsung Bespoke hűtői tökéletes példái ennek. Az elegáns, letisztult megjelenést pasztellárnyalatokban kapható kiegészítőkkel teljesen személyre és ízlésre igazíthatjuk, hogy a készülék maximálisan illeszkedjen otthonunk belső teréhez. Az innovatív és elegáns külső ráadásul tökéletesen rugalmas belsőt takar: a Bespoke hűtőszekrények belső elrendezése – többek között a többfunkciós Rack & Shelf™ tárolónak és a 2 lépéses összehajtható polcnak hála – könnyedén átalakítható és egyéni igényre szabható.

Jól megválasztott háztartási gépekkel tehát – mint amilyen a Bespoke hűtő és a The Frame televízió – mindenki még inkább személyre szabhatja az otthonát, így a háztartási eszközök teljesértékű design elemekké válnak.

Az igazán okos megoldások: így segítenek a háztartási gépek szebbé (is) tenni otthonod
Forrás: Samsung


Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.