4 nélkülözhetetlen elem a tökéletes kerti partihoz

1. Hangulatos világítás

A grillezős nyári délutánok szinte törvényszerűen fordulnak át éjszakába nyúló beszélgetésekbe. Ahhoz azonban, hogy az ezzel együtt érkező sötétség ne vessen véget a jó hangulatnak, érdemes megfelelő fényforrásról gondoskodnod. De az egyszerű kültéri lámpánál ide több kell: autentikus hangulatvilágítás. Fára tekert fényfüzérek, lampionok vagy befőttes üvegekből gyártott lámpások – meglátod majd, hogy ezeknek igazi varázserejük lesz, ahogy leszáll az este. De még jobb, ha egy profi készülékre bízod ezt. A Samsung The Freestyle projektora – ha épp nem kivetítőként használjuk – az áttetsző lencsefedőnek köszönhetően nagyszerűen alkalmas hangulatvilágításra is.

2. Kulináris élvezet

Minden kerti parti központi eleme az étel! Akár grilleztek, akár bogácsban készítitek el a főfogást, készülj igazi ínyencségekkel is. Salátákkal, grillezni való sajtkülönlegességekkel vagy épp izgalmasan ízesített grill kukoricával. A legjobb, ha te csak a hozzávalókat sorakoztatod fel, és engeded a vendégeknek, hogy maguk készítsék el a kísérő fogásokat.

4 nélkülözhetetlen elem a tökéletes kerti partihoz

3. A körítés

Sokan nem hiszik, de a kerti partik sikere az apró részleteken is múlik. Például azon, hogy milyen szalvétát teszel a teríték mellé, állítasz-e fel külön koktél sarkot, vagy figyelsz-e arra, hogy a szívószálak harmonizáljanak a dekorációval. A legjobb, ha előre kitalálod a parti témavilágát, és ehhez igazítasz aztán mindent. Erre pedig tökéletesen ráerősíthetsz egy jó zenei összeállítással, amit például a vízálló, okostelefonról is vezérelhető Sound Tower hangszóró kelt életre majd, hiszen beépített akkumulátorának hála akár 18 órán át kitart.

És az este fénypontja: hamisítatlan kerti mozi élmény

Az eddig felsoroltak – ahogy mondani szokták – szükséges, de nem elégséges feltételei a páratlan kerti partinak. Ha igazán nagyot szeretnél robbantani, akkor lepd meg vendégeidet egy kertmozival! A Samsung The Terrace időjárásálló TV-t IP55 időjárásálló besorolásának köszönhetően bátran kiköltöztetheted a kertbe, mert sem a por, sem a meleg, sem a pára nem fog rajta. Vagy az eddig a hangulatvilágításért felelős, nem mellesleg kiváló HDR képminőséget adó, automatikus korrekcióval és autofókusz ellátott The Freestyle projektort irányítsd a házfalra, és nyűgözd le a vendégeidet akár 100 colos képernyővel, tűpontos képkockákkal. 

4 nélkülözhetetlen elem a tökéletes kerti partihoz
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.