Igazi kuriózum! Makramé műhely a csepeli gyártelepen

Ebben a francia cottage hangulatú, 200 nm-es lakásban kapott helyet Cattelain Pásztor Szilvia makramé műhelye, akinek csodás alkotások kerülnek ki a kezei közül. Sok család otthonát és életét vagy akár esküvőjét téve különlegesebbé. Szilvia függőágyakat, dekorációkat, lámpaernyőket, párnahuzatokat készít. Mindent saját maga, személyre szabottan tervez meg, olyan méretben és színekkel, ahogyan a megrendelő szeretné. Két kisfiú édesanyjaként fontos szempont volt számára, hogy otthonról tudjon dolgozni, és ebben férje, Charles maximálisan támogatta. Valódi romantikus „művésztanya” Szilviáék otthona, ahol a berendezési tárgyakon és a bútorokon is érződik a szépséghez és esztétikához való szoros viszonyuk és különleges életszemléletük.

Galéria / 9 kép

Megnézem a galériát

A KÁPRÁZATOS RÉSZLETEKET – TOVÁBBI IZGALMAS TARTALMAK KÍSÉRETÉBEN – KERESD AZ OTTHONOK & MEGOLDÁSOK MAGAZIN LEGFRISSEBB LAPSZÁMÁBAN!

Igazi kuriózum! Makramé műhely a csepeli gyártelepen
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.