Ezt figyeljétek! Így lett nyári konyhából egy csapásra téli konyha – egy zseniális és igazán zsebbarát megoldással

“Valójában imádjuk a természethez közeli dolgokat. A kerti piknikezést, a bográcsozást – mindent, amit kint lehet csinálni. Innen indult az egész nyári konyha tervezése is. Tovább gondolván aztán arra jutottunk, hogy mi lenne, ha ősszel és tavasszal is ki tudnánk használni. Először be szerettük volna építeni átlátszó ponyvával, de olyan árajánlatot kaptunk rá, hogy erről hamar letettünk.

Galéria / 2 kép

Megnézem a galériát

Egy hétvégén aztán, amikor összevágtuk a tüzelőt, és a párom felpakolta a teraszra, hogy közel legyen télen, jött egy merész ötlet. A párom azt találta ki, hogy a nyári konyhát építsük be a fahasábokkal. Én szerettem volna bele ablakot, amire használt ablaktáblák tökéletes alkalmasnak bizonyultak.

Az építés kb. 2 napot vett igénybe. Nem kellett hozzá különösebb extra megoldás, csupán a rönkök tartják egymást, amit enyhén beékeltünk. Az ablakoknak is elég volt ennyi ahhoz, hogy stabilan álljanak.

A sparhelt és a kemence segítségével télen is használhatjuk a konyhát baráti, családi rendezvényre, itt főzünk disznóvágáskor, és itt főzünk be télire. Bízom benne, hogy segítségére lesz az ötlet azoknak, akik szeretik a természetes dolgokat, van egy kis kézügyességük, és nem mellesleg nem szeretnének százezreket kiadni a téliesítésére.”

Galéria / 9 kép

Megnézem a galériát

Ezekről a sikertörténetekről se maradj le:

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.