Forrás: Getty

Demi Moore reggelizősarka a legújabb trendeket követi

Hallottad már a „saroktrend” kifejezést? Ez nem más, mint amikor felkapottá válik egy-egy sarok hasznosításának módja. Létezik olvasósarok, pihenősarok, dolgozósarok, tanulósarok, ami különösen hasznos lehet, ha az alapterület nem teszi lehetővé külön helyiség kialakítását az adott célra, vagy egyszerűen nem lenne praktikus.

A reggelizősarok például kifejezetten arra szolgál, hogy oda lehuppanva békésen indulhasson a nap, és remek helye lehet egy amerikai konyhás házban vagy lakásban. Sőt, kisebb alapterületű ingatlannál akár az étkező szerepét is betöltheti egy jól kitalált reggelizősarok!

Demi Moore természetes anyagokat és a régi idők stílusát idéző, klasszikus mintát választott ehhez a zughoz:

A virágminta üde, életteli hatást kölcsönöz az enteriőrnek, ráadásul érdemes egy pillantást vetni a bútorzat és a padló anyag- és színharmóniájára, ami különösen jólesik a szemnek. Az összhatás mégsem egyhangú, méghozzá az élénk, mégis megnyugtató virágmintának köszönhetően.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.