Forrás: Getty

Bruce Willis unokája álomszép babaszobát kapott

Semleges színek, különleges bútorok

A kisbaba, aki a gyönyörű Louetta nevet kapta, biztosan a szoba minden szegletét imádni fogja, hiszen az melegséget és nyugalmat sugall. Természetesen Rumer ízlése is visszaköszön a helyiségben, de a dizájn megálmodója egy neves lakberendező cég, amely stílusosabbnál stílusosabb gyerekbútorokkal, dekorációkkal és kiegészítőkkel foglalkoznak.

„Olyan világot szerettem volna megalkotni Lou-nak, amelyben szabadjára engedheti a képzelőerejét” – nyilatkozta Bruce Willis lánya.

A tapétán és a szőnyegen is egyenes vonalak köszönnek vissza, ami önmagában ugyan szigorúnak hatna, de sokat lágyítanak rajtuk az ívelt formák – a boltív, az íves fotel, a kerek kis asztal, továbbá a rácsos ágy díszít.

Mivel Rumer párja, Derek Richard Thomas zenész, így nem meglepő, hogy egy gitár is helyet kapott a falon. „Jelenleg még csupán dekoráció, de biztosak vagyunk benne, hogy pár év múlva már a kis Lou fog rajta zenélni” – mondja Rumer.

Természetesen minden szín tökéletesen illik egymáshoz, és sok helyen vissza is köszönnek, ezáltal még harmonikusabb az összhatás. A melegség viszont nem csupán a használt árnyalatoknak tudható be, hanem az anyagoknak, a sok fának és rattannak is.

Az i-re a pontot pedig az teszi fel, hogy a fali képen látható panda, illetve oroszlán plüssfigura formájában testet is ölt a szobában. Itt tényleg minden apró részletre figyeltek!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.